De winter, daar beginnen ​de teams van GearLimits en Snowrepublic zo vroeg mogelijk mee. De eerste verse sneeuw is al gevallen en beide inspirerende websites staan te popelen om de eerste ervaringen in de sneeuw weer met hun lezers en volgers te delen.

De focus zal liggen op all-mountain en freeride snowboards

Professionele testrijders

Testrijder Seb Jam

Mede-organisatoren Volkers en Stokmans: “Deze keer gaan we niet alleen. We worden versterkt door twee top snowboarders, Seb Jam en Dees Hetzenauer, die vele jaren rij en ook test ervaring met zich mee brengen.

Samen met hen gaan we alles uit de reviewboards halen wat erin zit”.

Deze snowboards worden getest op de Stubaier Gletsjer

Dees Hetzenauer heeft er zin in!

Van 8-12 november gaat een team van zes personen naar de Stubaier Gletsjer om reviews te maken van een mooie line-up van gave snowboards. Boards van Bataleon, Jones, K2, Never Summer, Nitro en Salomon worden meegenomen en worden stevig aan de tand gevoeld.

De focus zal liggen op all-mountain en freeride snowboards. Met dit type snowboard kun je dus eigenlijk de hele berg aan.

Professionele videoreviews

Door de professionele (video)​reviews krijg​en ​snowboardliefhebber​s​ een goed beeld ​van de sterke en minder sterke punten van de verschillende boards. Er is gekozen voor een mooie mix gekozen van bekende en minder bekende merken, waarbij zowel mannen- als vrouwenboards worden gereviewd.

​De output van de reviews

​In de loop van november en december zullen de videoreviews van de boards worden gepubliceerd op zowel GearLimits.nl als Snowrepublic​.nl​. De informatieve video’s tonen de ervaringen met de boards en daarnaast worden testrijders in beeld gebracht tijdens de mooiste ritten op de Stubaier Gletsjer. Snowrepublic eigenaar Hagenouw: “We gaan vooral genieten tijdens dagen in de sneeuw en laten dat terugzien in de video’s die we gaan maken”.

Hier gaan we de Snowboard Reviews opnemen

Skiën, freeriden, rodelen of wandelen op sneeuwschoenen: Stubai biedt talkrijke winterse mogelijkheden om de natuur, de mens en hun cultuur te ontdekken. Sportieve activiteiten op de Stubaier gletsjers en bergen, een ongekende gastvrijheid en de traditionele keuken staan garant voor een afwisselende en spannende skivakantie in Tirol.

Prachtige vergezichten over de bergen van Stubai

Ben jij ook in Stubai van 8-12 november? Laat het ons even weten (edwin@snowrepublic.nl) en misschien kun jij dan namens ons ook een aantal van de snowboards zelf testen.


Snowrepublic sponsors van de Snowboard Review Sessions zijn:

Salomon, Nitro, Giro, Elan, Trono, Mountainreporters en Stubai.


Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

 

Ski amade

Ski amadé – Het grootste skiparadijs van Oostenrijk

Alleen in Ski Amadé kun je met één skipas skiën op maar liefst 760 kilometer piste. Tot 270 moderne liften en 356 van de best geprepareerde pistes, gelegen in een adembenemend berglandschap, wachten op skiërs en snowboarders.Lees meer

Morzine

Boek je volgende skivakantie in Morzine!

Een authentiek Frans dorp midden in het uitgestrekte Portes du Soleil skigebied met 600 km aan pistes. Ski tot in Zwitserland, over uitgestrekte poedervelden of op door bomen omzoomde pistes. Eindig in een bruisend dorp met veel gezelligheid en geweldige restaurants. Lees meer

Nordic

Ga voor een sneeuwzekere wintersport in Scandinavië

De rustige en brede pistes in Noorwegen en Lapland zijn een walhalla voor iedere wintersporter. Je combineert hier dagen op de piste met unieke activiteiten: spring in een ijswak na de sauna, glijd met een huskyslee door feeërieke bossen of scheur met een sneeuwscooter over bevroren meren. Lees meer