Klik hier om mee te doen met de win-actie


 

De winter, daar beginnen ​de teams van GearLimits en Snowrepublic zo vroeg mogelijk mee. De eerste verse sneeuw is al gevallen en beide inspirerende websites staan te popelen om de eerste ervaringen in de sneeuw weer met hun lezers en volgers te delen.

De focus zal liggen op all-mountain en freeride snowboards

Professionele testrijders

Testrijder Seb Jam

Mede-organisatoren Volkers en Stokmans: “Deze keer gaan we niet alleen. We worden versterkt door twee top snowboarders, Seb Jam en Dees Hetzenauer, die vele jaren rij en ook test ervaring met zich mee brengen.

Samen met hen gaan we alles uit de reviewboards halen wat erin zit”.

Deze snowboards worden getest op de Stubaier Gletsjer

Dees Hetzenauer heeft er zin in!

Van 8-12 november gaat een team van zes personen naar de Stubaier Gletsjer om reviews te maken van een mooie line-up van gave snowboards. Boards van Bataleon, Jones, K2, Never Summer, Nitro en Salomon worden meegenomen en worden stevig aan de tand gevoeld.

De focus zal liggen op all-mountain en freeride snowboards. Met dit type snowboard kun je dus eigenlijk de hele berg aan.

Professionele videoreviews

Door de professionele (video)​reviews krijg​en ​snowboardliefhebber​s​ een goed beeld ​van de sterke en minder sterke punten van de verschillende boards. Er is gekozen voor een mooie mix gekozen van bekende en minder bekende merken, waarbij zowel mannen- als vrouwenboards worden gereviewd.

​De output van de reviews

​In de loop van november en december zullen de videoreviews van de boards worden gepubliceerd op zowel GearLimits.nl als Snowrepublic​.nl​. De informatieve video’s tonen de ervaringen met de boards en daarnaast worden testrijders in beeld gebracht tijdens de mooiste ritten op de Stubaier Gletsjer. Snowrepublic eigenaar Hagenouw: “We gaan vooral genieten tijdens dagen in de sneeuw en laten dat terugzien in de video’s die we gaan maken”.

Hier gaan we de Snowboard Reviews opnemen

Skiën, freeriden, rodelen of wandelen op sneeuwschoenen: Stubai biedt talkrijke winterse mogelijkheden om de natuur, de mens en hun cultuur te ontdekken. Sportieve activiteiten op de Stubaier gletsjers en bergen, een ongekende gastvrijheid en de traditionele keuken staan garant voor een afwisselende en spannende skivakantie in Tirol.

Prachtige vergezichten over de bergen van Stubai

Ben jij ook in Stubai van 8-12 november? Laat het ons even weten (edwin@snowrepublic.nl) en misschien kun jij dan namens ons ook een aantal van de snowboards zelf testen.


Snowrepublic sponsors van de Snowboard Review Sessions zijn:

Salomon, Nitro, Giro, Elan, Trono, Mountainreporters en Stubai.


Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

(Visited 164 times, 1 visits today)

 

BBI Travel

Wintersport in Scandinavië 

Deze winter vlieg je met BBI Travel rechtstreeks naar het hart van Scandinavië voor een wintervakantie vol avonturen. Ga skiën op de pistes van Sälen in Zweden of in Trysil in Noorwegen. Lees meer

SalzburgerLand

Win een skivakantie naar SalzburgerLand 

Je merkt het overal in SalzburgerLand: de locals en de wintersporter zijn simpelweg verliefd op de winter. Een skivakantie, daar houden we allemaal van toch? Maar het wordt natuurlijk nog veel leuker als die vakantie ook nog eens gratis is! Doe hier mee aan de prijsvraag en maak kans op een van de negen wintersportreizen. Elke reis is voor 2 personen. 7 nachten in een 2-persoonskamer in een hotel, inclusief halfpension. Plus twee skipassen voor 6 dagen. Doe mee!

Voigt Travel

Wintersporten in Zweden en Noorwegen 

Kleinschalige pistes, Zweedse koffiepauzes en uitzicht op beboste heuvels: ga wintersporten op z’n Scandinavisch’. Weg van de massa skiën en snowboarden tussen de Zweden en Noren. Bekijk hier de bijzondere winterse reizen van Voigt Travel. Lees meer