advertentie
Askja Reizen
Laat ook jouw reis op maat maken door Askja Reizen

TEAM SNOWREPUBLIC WENST AL HAAR LEZERS VEEL WIJSHEID EN GELUK IN DEZE LASTIGE TIJD EN WE KIJKEN UIT NAAR EEN VOLGENDE WINTER VOL SNEEUW EN PLEZIER IN DE BERGEN. BEZOEK ONDERTUSSEN ONZE WEBSITES MOUNTAINREPORTERS.COM EN OUTDOORDICHTBIJ.NL VOOR EEN DAGELIJKSE DOSIS REISVERHALEN OVER DE MOOISTE NATUURLIJKE BESTEMMINGEN, VLAKBIJ HUIS OF AAN DE ANDERE KANT VAN DE WERELD.


Eerste sneeuw in Winterberg!

Door Patricia Christiani

Ok, het is nog niet veel, maar het sneeuwt wel degelijk op dit moment in het Duitse Winterberg! Ook hier hebben de eerste vallende sneeuwvlokken toch iets magisch, zeker als het in het populaire skigebied dicht bij huis is. En net als in de Alpen is de eerste sneeuw ook vroeg in Winterberg!

Check de webcams van Skiliftkarussel.de:

In onder meer St. Anton am Arlberg, Tiroler Zugspitz Arena, SkiWelt, Ischgl en Sölden is men op dit moment druk met het afronden van nieuwe liften en noviteiten voor het nieuwe winterseizoen. eerste sneeuw winterberg eerste sneeuw winterberg eerste sneeuw winterberg eerste sneeuw winterberg

Of dit kleine laagje blijft liggen is nog de vraag, want veel sneeuw staat er nu niet in de kaarten: het kan vandaag nog wat gaan regenen en pas zondag nog een beetje gaan sneeuwen. Maar het begin is goed!

Hoofdfoto: Pixabay


Anderen lazen ook:

Problemen in Oostenrijk door vroege sneeuwval

Veel verse sneeuw en draaiende sneewkanonnen. En er komt nog meer!

Geniet van de eerste sneeuw van het seizoen!

advertentie

Vorig artikelProblemen in Oostenrijk door vroege sneeuwval
Volgend artikelGoed nieuws over tolvignetten Oostenrijk
Patricia Christiani
Skiën doe ik met zoveel liefde dat je het rustig een obsessie kunt noemen. En als reporter voor Snowrepublic komen er maar liefst drie passies samen: schrijven, wintersport en alles wat er online gebeurt. Ook hou ik van een gezellige après-ski en is de bijbehorende muziek mijn guilty pleasure.Voor jou ga ik op zoek naar de laatste nieuwtjes, beste tips en leukste spots op wintersportgebied!