advertentie
Askja Reizen
Laat ook jouw reis op maat maken door Askja Reizen

TEAM SNOWREPUBLIC WENST AL HAAR LEZERS VEEL WIJSHEID EN GELUK IN DEZE LASTIGE TIJD EN WE KIJKEN UIT NAAR EEN VOLGENDE WINTER VOL SNEEUW EN PLEZIER IN DE BERGEN. BEZOEK ONDERTUSSEN ONZE WEBSITES MOUNTAINREPORTERS.COM EN OUTDOORDICHTBIJ.NL VOOR EEN DAGELIJKSE DOSIS REISVERHALEN OVER DE MOOISTE NATUURLIJKE BESTEMMINGEN, VLAKBIJ HUIS OF AAN DE ANDERE KANT VAN DE WERELD.


In New Jersey, in het Meadowlands Sports complex wordt momenteel hard gewerkt aan de bouw van de eerste indoorskibaan van Amerika. Deze zal, onder de naam “Big Snow America” in 2019 z’n deuren openen. De nieuwe indoorskibaan is 180.000 m2 groot en 16 verdiepingen hoog en heeft een piste van 500 hoogtemeters. Daarnaast komt er ook nog een freestyle park en een ijsklimmuur.

Zo moet het complex er aan de buitenkant uit komen te zien | Bron: AmercianDream
Big Snow America | Bron: americandream
indoorskibaan amerika
De piste zoals ie er uit moeten komen te zien in Big Snow America, compleet met bomen en stoeltjesliften | bron: AmercianDream

De nieuwe indoorskibaan zal goed toegankelijk zijn voor de inwoners van New York City en vormt dus een enorm bezoekerspotentieel. De geproduceerde sneeuw zal volgens de makers van hoge kwaliteit zijn. “We maken op dezelfde manier sneeuw als ook in de natuur gemaakt wordt”

“we have The kind of snow that squeaks under your feet”

In het Meadowlands Sports “American Dream” complex vind je ook een een enorm Dreamworks Waterpark met fantastische glijbanen:

Waterpark | Bron: Amerciandream

Daarnaast óók nog een Nicolodeon Universe Park met allerlei rollercoasters:

Funpark | Bron: AmericanDream

Bron: NJFamily.com en AmericanDream.com

advertentie