advertentie
Askja Reizen
Laat ook jouw reis op maat maken door Askja Reizen

TEAM SNOWREPUBLIC WENST AL HAAR LEZERS VEEL WIJSHEID EN GELUK IN DEZE LASTIGE TIJD EN WE KIJKEN UIT NAAR EEN VOLGENDE WINTER VOL SNEEUW EN PLEZIER IN DE BERGEN. BEZOEK ONDERTUSSEN ONZE WEBSITES MOUNTAINREPORTERS.COM EN OUTDOORDICHTBIJ.NL VOOR EEN DAGELIJKSE DOSIS REISVERHALEN OVER DE MOOISTE NATUURLIJKE BESTEMMINGEN, VLAKBIJ HUIS OF AAN DE ANDERE KANT VAN DE WERELD.


Ik schreef er al eerder over: het privé optreden van Ed Sheeran in Hintertux. De plek waar hij z’n clip bij het ontzettend populaire “Perfect” opnam. Vrijdagavond trad hij op voor een kleine groep fans.

Sensatie

“Het was sensationeel” , aldus een fan een dag na het optreden. Deze fan was een van de slechts 200 fans die vanuit de hele wereld naar Hintertux kwam om het optreden te mogen bijwonen. Sheeran trad op in Hohenhaus Tenne.

Credits: @EdSheeranSpain via Twitter

Volgens de fans was het een concert waarbij je Ed Sheeran zowat kon aanraken. “Het voelde een beetje als een huiskamerconcert. Tijdens de ballades kon je een speld horen vallen, zo stil”.

Ed Sheeran zei tijdens het concert dat hij verliefd geworden was op Hintertux en het Zillertal en dat ie mede daarom ook wilde terugkeren. Volgens de baas van de Hohenhaus Tenne speelde hij zelfs vier nummers meer dan gepland.

Meer dan 311 miljoen

De videoclip behorende bij de hitsingle “Perfect” is al meer dan 311 miljoen keer bekeken. En zeg nou zelf: hij is toch ook prachtig? Bekijk ‘m hier nog maar eens.

Bron: tt.com

Kopfoto: © Dan Curwin

Lees ook:

Ed Sheeran terug naar Hintertux voor concert

Ed Sheeran filmt videoclip “Perfect” in Hintertux

advertentie