advertentie
Askja Reizen
Laat ook jouw reis op maat maken door Askja Reizen

TEAM SNOWREPUBLIC WENST AL HAAR LEZERS VEEL WIJSHEID EN GELUK IN DEZE LASTIGE TIJD EN WE KIJKEN UIT NAAR EEN VOLGENDE WINTER VOL SNEEUW EN PLEZIER IN DE BERGEN. BEZOEK ONDERTUSSEN ONZE WEBSITES MOUNTAINREPORTERS.COM EN OUTDOORDICHTBIJ.NL VOOR EEN DAGELIJKSE DOSIS REISVERHALEN OVER DE MOOISTE NATUURLIJKE BESTEMMINGEN, VLAKBIJ HUIS OF AAN DE ANDERE KANT VAN DE WERELD.


Vorige week schreef ik over de nieuwe clip van Ed Sheeran Perfect die op de Hintertuxer gletsjer is opgenomen. Ed Sheeran keert nu terug naar Hintertux voor het geven van een privé concert.

Ed Sheeran Hintertux Perfect

Kaartjes niet te koop

Voor dit concert dat op 15 december in Hintertux wordt gegeven zijn geen kaartjes te koop. De kaartjes worden namelijk wereldwijd verloot onder de fans. In Oostenrijk is de radiozender Ö3 de gelukkige die vier kaartjes aan Oostenrijkse fans mag weggeven. Waar in het concert zal plaatsvinden en of dat ook op de piste zal zijn is niet bekend. Of er ook Nederlandse radiozenders zijn die kaartjes gaan weggeven is ons niet bekend.

Video Perfect al 50 miljoen keer bekeken

Schreef ik vorige week dat de video al 8 miljoen keer bekeken was, nu een week later staat de teller al op de 50 miljoen views.

Lees ook:

Ed Sheeran filmt videoclip Perfect in Hintertux

 

advertentie