Klik hier voor een actieve vakantie in Innsbruck en omgeving


 

Dynastar Camp: Winterkamperen en skitouren

Door Maaike Somers 

Ook dit winterseizoen komt het Dynastar Camp weer naar Fieberbrunn. Op 23, 24, 30 en 31 januari kun je alle geheime plekken van het Skicircus Saalbach Hinterglemm Fieberbrunn ontdekken. Hoe? Door deel te nemen aan het Dynastar Camp. Het Dynastar Camp is een samenwerking tussen Dynastar en Rock’n Roll Alpine School die je samen mee op skiavontuur nemen. Een heel weekend lang op pad met professionele skigidsen waarbij je toegang krijgt tot exclusieve skipistes. 

Hunt your line

Je krijgt de mogelijkheid om je eigen persoonlijke parcours op de piste te creeëren. Volgens Freeride World Tour-legende Reine Barkered een absolute must. Of, in zijn woorden: ‘Een avontuur van topklasse voor gepassioneerde skiërs zoals wij’.

Op zaterdagochtend wordt er vanuit Fieberbrunn gestart. Waarvandaan de gidsen testen wat de beste afdalingen en tochten voor die dag zijn. Zo zorgen ze ervoor dat jij de ultieme ‘achter de schermen’ beleving van het skigebied krijgt.

De ultieme bergbeleving

Het weekend is volledig verzorgd en om je de ultieme bergbeleving te geven, overnacht je niet in een hotel, maar in een winterkamp.

Zie je het al voor je? Heel de dag skitouren, om daarna bij je kamp aan te komen. Op te warmen bij de winterbarbecue. Vroeg op te staan, te ontbijten tussen de schitterende bergtoppen, om van daaruit op je ski’s te stappen en tijdens zonsopgang de eerste meters door de sneeuw te maken.

Dynastar hunt your line camp. Foto: Dynastar.com
Dynastar hunt your line camp. Foto: Dynastar.com

Het weekend is compleet verzorgd. Een tweedaagse skipas voor het Skicircus is ingebrepen, evenals bovengenoemde overnachting en toebehoren.
Uiteraard is ook gebruik van het beste Dynastar materiaal inbegrepen.

Natuurlijk wordt er rekening gehouden met alle op dat moment geldende Covidmaatregelen. Het deelnemersaantal is daar dit jaar op aangepast.


Wil je meer informatie? Kijk dan snel hier


(Visited 98 times, 1 visits today)

Lees hier alles over wintersport in Innsbruck en omgeving


 

 

BBI Travel

Wintersport in Scandinavië 

Deze winter vlieg je met BBI Travel rechtstreeks naar het hart van Scandinavië voor een wintervakantie vol avonturen. Ga skiën op de pistes van Sälen in Zweden of in Trysil in Noorwegen. Lees meer

Voigt Travel

Wintersport in Zweden 

Beleef komende winter de Zweedse skipistes! Verblijf in een kleinschalig appartement direct aan de piste. Geniet je van rust en ruimte, vergezichten én heerlijke gastronomie, al vanaf € 695 per persoon. Lees meer

Wintersport in Trentino

De winter in Trentino geeft je vleugels 

Het ‘swoosh’ geluid van ski’s die door de sneeuw klieven, sneeuwschoenen die kraken op een sneeuwtapijt, je adem die de frisse lucht van de Dolomieten opsnuift. Dit is de soundtrack van de winter in Trentino, in het hart van de Italiaanse Alpen. Lees meer