Dynastar Camp: Winterkamperen en skitouren

Door Maaike Somers 

Ook dit winterseizoen komt het Dynastar Camp weer naar Fieberbrunn. Op 23, 24, 30 en 31 januari kun je alle geheime plekken van het Skicircus Saalbach Hinterglemm Fieberbrunn ontdekken. Hoe? Door deel te nemen aan het Dynastar Camp. Het Dynastar Camp is een samenwerking tussen Dynastar en Rock’n Roll Alpine School die je samen mee op skiavontuur nemen. Een heel weekend lang op pad met professionele skigidsen waarbij je toegang krijgt tot exclusieve skipistes.

Hunt your line

Je krijgt de mogelijkheid om je eigen persoonlijke parcours op de piste te creeëren. Volgens Freeride World Tour-legende Reine Barkered een absolute must. Of, in zijn woorden: ‘Een avontuur van topklasse voor gepassioneerde skiërs zoals wij’.

Op zaterdagochtend wordt er vanuit Fieberbrunn gestart. Waarvandaan de gidsen testen wat de beste afdalingen en tochten voor die dag zijn. Zo zorgen ze ervoor dat jij de ultieme ‘achter de schermen’ beleving van het skigebied krijgt.

De ultieme bergbeleving

Het weekend is volledig verzorgd en om je de ultieme bergbeleving te geven, overnacht je niet in een hotel, maar in een winterkamp.

Zie je het al voor je? Heel de dag skitouren, om daarna bij je kamp aan te komen. Op te warmen bij de winterbarbecue. Vroeg op te staan, te ontbijten tussen de schitterende bergtoppen, om van daaruit op je ski’s te stappen en tijdens zonsopgang de eerste meters door de sneeuw te maken.

Dynastar hunt your line camp. Foto: Dynastar.com
Dynastar hunt your line camp. Foto: Dynastar.com

Het weekend is compleet verzorgd. Een tweedaagse skipas voor het Skicircus is ingebrepen, evenals bovengenoemde overnachting en toebehoren.
Uiteraard is ook gebruik van het beste Dynastar materiaal inbegrepen.

Natuurlijk wordt er rekening gehouden met alle op dat moment geldende Covidmaatregelen. Het deelnemersaantal is daar dit jaar op aangepast.


Wil je meer informatie? Kijk dan snel hier


(Visited 95 times, 1 visits today)

Obertauern. Skigebied met de meeste sneeuw van Oostenrijk.