Klik hier voor een actieve vakantie in Innsbruck en omgeving


 

It’s time to make new memories together!

Dutchweek heeft goed nieuws, want na twee jaar stilzitten lijkt het geduld van ons allemaal beloond te worden. Eindelijk gaat Dutchweek weer mooie events organiseren in de besneeuwde bergen. Er komen minimaal drie mooie events in maart. Het vrolijke wintercircus maakt één stop in Italië en twee stops in Oostenrijk en daar heeft iedereen ontzettend veel zin in! Natuurlijk hebben we nog altijd te maken met continu veranderende maatregelen, dus lees snel verder over wat je als bezoeker kan verwachten! Het event in Gerlos is nog niet zeker momenteel, uiterlijk 5 maart weten wij meer over dit event en of het door mag en kan gaan.

Uiteraard hebben we nog te maken met diverse coronamaatregelen, maar het goede nieuws is dat binnen de huidige richtlijnen Dutchweek haar events kan gaan organiseren. En gezien we nog enige tijd hebben tot het zover is, hebben we goede hoop dat er voor die tijd nieuwe versoepelingen plaats zullen vinden, zoals afgelopen zaterdag ook al gebeurde in Oostenrijk. In sommige landen om ons heen zien we dit ook reeds gebeuren en daarom kunnen we eindelijk met zekerheid zeggen; it’s time to make new memories together!  

Dus heb je nog geen wintersport plannen en heb je wel zin om een paar dagen naar de sneeuw te gaan? Breng dan ook een bezoek aan het rondreizende Dutchweek wintercircus. Tickets zijn nu verkrijgbaar voor de volgende bestemmingen:

Saalbach | 19 – 27 March 2022 

Zell am See – Kaprun | 23 – 27 March 2022 

Italia | 23 – 27 March 2022 

Onder voorbehoud en alleen op voorinschrijving:

Gerlos | 26 March – 3 April 2022 

Life is a circus

Life is a circus! Dat is wat wij in maart met elkaar dubbel en dwars gaan vieren. We zijn klaar om de pistes om te toveren tot één groot Dutchweek circus. Of we nu moeten zitten, of het dak er af mogen dansen, niets houdt ons tegen om er een te gekke tijd van te maken met elkaar in de bergen!

Dat betekent dat de programmering zo is ingericht, dat alles binnen de huidige maatregelen ook doorgang zou kunnen vinden. Wintersporten in Oostenrijk en Italië kan op dit moment veilig en is goed georganiseerd. Ook alle winkels en horecagelegenheden zijn open.

Wel hebben we nu nog te maken met het zogeheten 2G beleid. Iets waar je als wintersporter dus rekening mee moet houden. Meer daarover lees je op Snowrepublic en in onze groep Liefde voor Wintersport waar de ontwikkelingen rondom Corona op de voet worden gevolgd.

(Visited 433 times, 1 visits today)

Lees hier alles over wintersport in Innsbruck en omgeving


 

 

BBI Travel

Wintersport in Scandinavië 

Deze winter vlieg je met BBI Travel rechtstreeks naar het hart van Scandinavië voor een wintervakantie vol avonturen. Ga skiën op de pistes van Sälen in Zweden of in Trysil in Noorwegen. Lees meer

Voigt Travel

Wintersport in Zweden 

Beleef komende winter de Zweedse skipistes! Verblijf in een kleinschalig appartement direct aan de piste. Geniet je van rust en ruimte, vergezichten én heerlijke gastronomie, al vanaf € 695 per persoon. Lees meer

Wintersport in Trentino

De winter in Trentino geeft je vleugels 

Het ‘swoosh’ geluid van ski’s die door de sneeuw klieven, sneeuwschoenen die kraken op een sneeuwtapijt, je adem die de frisse lucht van de Dolomieten opsnuift. Dit is de soundtrack van de winter in Trentino, in het hart van de Italiaanse Alpen. Lees meer