De droom voor elke wintersporter

Door: Edwin Hagenouw

Stop met alles wat je aan het doen bent. Pak je smartphone, bel die baas die toch al lang zat bent en zeg dat je voorlopig niet meer komt. We hebben namelijk een winterse droombaan voor je gevonden: in twee maanden naar zeven landen reizen om daar de skipistes te ontdekken. En dat allemaal voor de ‘Epic Pass’, want zo heet de skipas waar het allemaal om draait. De vacature is gecreëerd door Ski.com, om iemand de skipas te laten testen en dat met de wereld te delen.

Hoe zit deze deal precies in elkaar? Je wordt ingehuurd in januari en februari 2019 en tikt in die twee maanden drie continenten, zeven landen en achttien bestemmingen aan. Daarbij krijg je alle benodigde gear en kleding van Helly Hansen, Rossignol en Oakley. En je kunt ook nog eens gebruikmaken van alle producten van GoPro om je wereldwijde afdalingen vast te leggen. Oh, ja. Ze betalen je ook nog $ 10.000 (ongeveer € 8.500).

Dream job of a lifetime

Ski.com noemt het dus niet zonder reden ‘the on-mountain dream job of a lifetime’. Niet gek dat er dus ook een paar eisen worden gesteld. Ze zoeken namelijk iemand die een serieuze droom heeft om naar de meest indrukwekkende skigebieden ter wereld te reizen, een internationale keuken kan waarderen, van skiën of snowboarden houdt, maar óók weet wanneer het tijd is voor de après-ski en graag contact legt met locals.

Droombaan
Verblijf twee maanden betaald in de sneeuw. Foto: snowrepublic.nl

Als u hieraan voldoet, hoeft u alleen nog maar de skills te hebben om de avonturen vast te leggen en off you go. Aanmelden doe je door een video van één minuut over waarom jij zo geïnteresseerd bent in deze baan te schieten. Solliciteren voor 15 oktober, mannen en vrouwen!

Bron: Esquire

(Visited 822 times, 1 visits today)

Obertauern. Skigebied met de meeste sneeuw van Oostenrijk.