Meld je aan vóór 24 december 2019

Door: Pauline van der Waal

Skiën een dure hobby? Normaal wel, maar je hebt nu de mogelijkheid om betaald te worden wanneer je op de lange latten staat. SkiBro – een Engels online platform dat aanbod van skilessen verzamelt – zoekt namelijk… skilestesters!

Skiërs en snowboarders van elk niveau gezocht

De missie van SkiBro is om het best passende lespakket aan elke skiër of snowboarder aan te bieden. Om die reden zoeken ze testers van elk niveau voor de locaties Cortina d’Ampezzo, St. Anton, Val d’Isere en Verbier. Want of je nou net je eerste oefenweitje af komt, of als doorgewinterde crack van de piste knalt, iedereen moet de allerbeste les kunnen krijgen. Iedereen kan zich dus aanmelden als potentiële tester. Er wordt dan een instructeur die bij jouw kunnen past bij gezocht.

Lekker lessen en delen op de socials

Als je wordt uitgekozen als skilestester, zijn je taken tameljk straightforward. De bedoeling is dat je een lespakket kiest dat volgens jou het beste bij je past. Overdag sta je dan met je leraar op de latten of op je board en ’s avonds mag je lekker doen wat je wilt. Vanzelfsprekend update je gaandeweg je social media om alles en iedereen op de hoogte te houden van je progressie. Verder helpt een videographer je om er een tip-top vlog van te maken.

Goed betaald én je mag ook nog eens iemand meenemen

Voor dit werk krijg je £600 per week betaald. En niet alleen dat, ook je vlieg- danwel treintickets naar de bestemming worden betaald, transfers, liftpassen, accommodatie en om je topfit te houden na een dagje stevig beulen op de piste krijg je ook nog een spa VIP-behandeling. Als klap op de vuurpijl mag je ook nog eens een vriend(in) meenemen!

Nog niet helemaal overtuigd? Check het filmpje!

Voorwaarden en aanmelden

Er zijn nog een aantal voorwaarden waar je rekening mee moet houden. Zo kun je voor één tot vier weken ‘aan het werk worden gezet’, in de periode januari – april 2020. Je dient ook boven de 18 jaar te zijn en te mogen werken in de Europese Unie. Verdere voorwaarden lees je op de website.

Aanmelden is super makkelijk! Ga naar de website van SkiBro, vul je gegevens in en vertel in maximaal 200 woorden waarom jij dé kandidaat bent voor deze job. Aanmelden kan nog tot en met 24 december a.s. Succes!

Bron & hoofdfoto: SkiBro


Lees ook: De 10 allervetste outdoor vacatures, van Alaska tot Lapland!


 

CP Helmen

CP Skihelmen met vizier 

Het Zwitserse topmerk CP focust zich als pionier van de Skihelm met Vizier al ruim tien jaar op de ontwikkeling hiervan en niet zonder succes! Inmiddels is CP marktleider in het hogere segment in de Alpenlanden en ook in Nederland groeit dit topmerk onstuimig. Het beste altijd nog beter maken: dat is de missie van CPLees meer

SalzburgerLand

Win een skivakantie naar SalzburgerLand 

Je merkt het overal in SalzburgerLand: de locals en de wintersporter zijn simpelweg verliefd op de winter. Een skivakantie, daar houden we allemaal van toch? Maar het wordt natuurlijk nog veel leuker als die vakantie ook nog eens gratis is! Doe hier mee aan de prijsvraag en maak kans op een van de negen wintersportreizen. Elke reis is voor 2 personen. 7 nachten in een 2-persoonskamer in een hotel, inclusief halfpension. Plus twee skipassen voor 6 dagen. Doe mee!

Voigt Travel

Wintersporten in Zweden en Noorwegen 

Kleinschalige pistes, Zweedse koffiepauzes en uitzicht op beboste heuvels: ga wintersporten op z’n Scandinavisch’. Weg van de massa skiën en snowboarden tussen de Zweden en Noren. Bekijk hier de bijzondere winterse reizen van Voigt Travel. Lees meer