Meld je aan vóór 24 december 2019

Door: Pauline van der Waal

Skiën een dure hobby? Normaal wel, maar je hebt nu de mogelijkheid om betaald te worden wanneer je op de lange latten staat. SkiBro – een Engels online platform dat aanbod van skilessen verzamelt – zoekt namelijk… skilestesters!

Skiërs en snowboarders van elk niveau gezocht

De missie van SkiBro is om het best passende lespakket aan elke skiër of snowboarder aan te bieden. Om die reden zoeken ze testers van elk niveau voor de locaties Cortina d’Ampezzo, St. Anton, Val d’Isere en Verbier. Want of je nou net je eerste oefenweitje af komt, of als doorgewinterde crack van de piste knalt, iedereen moet de allerbeste les kunnen krijgen. Iedereen kan zich dus aanmelden als potentiële tester. Er wordt dan een instructeur die bij jouw kunnen past bij gezocht.

Lekker lessen en delen op de socials

Als je wordt uitgekozen als skilestester, zijn je taken tameljk straightforward. De bedoeling is dat je een lespakket kiest dat volgens jou het beste bij je past. Overdag sta je dan met je leraar op de latten of op je board en ’s avonds mag je lekker doen wat je wilt. Vanzelfsprekend update je gaandeweg je social media om alles en iedereen op de hoogte te houden van je progressie. Verder helpt een videographer je om er een tip-top vlog van te maken.

Goed betaald én je mag ook nog eens iemand meenemen

Voor dit werk krijg je £600 per week betaald. En niet alleen dat, ook je vlieg- danwel treintickets naar de bestemming worden betaald, transfers, liftpassen, accommodatie en om je topfit te houden na een dagje stevig beulen op de piste krijg je ook nog een spa VIP-behandeling. Als klap op de vuurpijl mag je ook nog eens een vriend(in) meenemen!

Nog niet helemaal overtuigd? Check het filmpje!

Voorwaarden en aanmelden

Er zijn nog een aantal voorwaarden waar je rekening mee moet houden. Zo kun je voor één tot vier weken ‘aan het werk worden gezet’, in de periode januari – april 2020. Je dient ook boven de 18 jaar te zijn en te mogen werken in de Europese Unie. Verdere voorwaarden lees je op de website.

Aanmelden is super makkelijk! Ga naar de website van SkiBro, vul je gegevens in en vertel in maximaal 200 woorden waarom jij dé kandidaat bent voor deze job. Aanmelden kan nog tot en met 24 december a.s. Succes!

Bron & hoofdfoto: SkiBro


Lees ook: De 10 allervetste outdoor vacatures, van Alaska tot Lapland!


 

BBI Travel

Wintersport in Scandinavië 

Wintersport in sneeuwzeker Scandinavië ontdek je met BBI Travel. In Noorwegen en Zweden zijn de pistes en dalen bedekt met een dikke laag sneeuw. Je vliegt er gemakkelijk naar toe vanaf Schiphol of Groningen Airport.Boek jouw wintersportvakantie via BBI Travel en beleef een wintersportvakantie als nooit tevoren. Lees meer

Val d'Aosta

Wintersport in Valle d’Aosta

Het bergdecor van Valle d’Aosta in Noord-Italië is adembenemend. Het dal wordt omringd door de hoogste toppen, door de Mont Blanc, de Monte Cervino, de Monte Rosa. Skiën tot 3000 meter en zelfs hoger betekent sneeuwzekerheid tot eind april. Lees hier de reistips en reisverhalen. Lees meer

Savoie Mont Blanc

Beleef de winter in Savoie Mont Blanc 

Savoie Mont Blanc beslaat maar liefst twee derde van de Franse Alpen. Kom genieten in Val d’Isère, Les Trois Vallées, Portes du Soleil, of ontdek de kleinere resorts zoals Valloire, Samoëns of Les Saisies. Met wel 112 verschillende resorts is er voor iedereen een leuke bestemming te vinden. Ski over de lange pistes of geniet van de mooie witte omgeving tijdens een huskytocht. Ontdek de vele activiteiten op Savoie Mont Blanc Explore. Met Go Savoie Mont Blanc boek jij jouw hele reis met de trein naar het resort in één klik. Zo kom je helemaal uitgerust op jouw bestemming aan. Kom jij genieten? Lees meer