Klik hier voor een actieve vakantie in Innsbruck en omgeving


 

Meld je aan vóór 24 december 2019

Door: Pauline van der Waal

Skiën een dure hobby? Normaal wel, maar je hebt nu de mogelijkheid om betaald te worden wanneer je op de lange latten staat. SkiBro – een Engels online platform dat aanbod van skilessen verzamelt – zoekt namelijk… skilestesters! 

Skiërs en snowboarders van elk niveau gezocht

De missie van SkiBro is om het best passende lespakket aan elke skiër of snowboarder aan te bieden. Om die reden zoeken ze testers van elk niveau voor de locaties Cortina d’Ampezzo, St. Anton, Val d’Isere en Verbier. Want of je nou net je eerste oefenweitje af komt, of als doorgewinterde crack van de piste knalt, iedereen moet de allerbeste les kunnen krijgen. Iedereen kan zich dus aanmelden als potentiële tester. Er wordt dan een instructeur die bij jouw kunnen past bij gezocht.

Lekker lessen en delen op de socials

Als je wordt uitgekozen als skilestester, zijn je taken tameljk straightforward. De bedoeling is dat je een lespakket kiest dat volgens jou het beste bij je past. Overdag sta je dan met je leraar op de latten of op je board en ’s avonds mag je lekker doen wat je wilt. Vanzelfsprekend update je gaandeweg je social media om alles en iedereen op de hoogte te houden van je progressie. Verder helpt een videographer je om er een tip-top vlog van te maken.

Goed betaald én je mag ook nog eens iemand meenemen

Voor dit werk krijg je £600 per week betaald. En niet alleen dat, ook je vlieg- danwel treintickets naar de bestemming worden betaald, transfers, liftpassen, accommodatie en om je topfit te houden na een dagje stevig beulen op de piste krijg je ook nog een spa VIP-behandeling. Als klap op de vuurpijl mag je ook nog eens een vriend(in) meenemen!

Nog niet helemaal overtuigd? Check het filmpje!

Voorwaarden en aanmelden

Er zijn nog een aantal voorwaarden waar je rekening mee moet houden. Zo kun je voor één tot vier weken ‘aan het werk worden gezet’, in de periode januari – april 2020. Je dient ook boven de 18 jaar te zijn en te mogen werken in de Europese Unie. Verdere voorwaarden lees je op de website.

Aanmelden is super makkelijk! Ga naar de website van SkiBro, vul je gegevens in en vertel in maximaal 200 woorden waarom jij dé kandidaat bent voor deze job. Aanmelden kan nog tot en met 24 december a.s. Succes!

Bron & hoofdfoto: SkiBro


Lees ook: De 10 allervetste outdoor vacatures, van Alaska tot Lapland!


(Visited 500 times, 1 visits today)

Lees hier alles over wintersport in Innsbruck en omgeving


 

 

BBI Travel

Wintersport in Scandinavië 

Deze winter vlieg je met BBI Travel rechtstreeks naar het hart van Scandinavië voor een wintervakantie vol avonturen. Ga skiën op de pistes van Sälen in Zweden of in Trysil in Noorwegen. Lees meer

Voigt Travel

Wintersport in Zweden 

Beleef komende winter de Zweedse skipistes! Verblijf in een kleinschalig appartement direct aan de piste. Geniet je van rust en ruimte, vergezichten én heerlijke gastronomie, al vanaf € 695 per persoon. Lees meer

Wintersport in Trentino

De winter in Trentino geeft je vleugels 

Het ‘swoosh’ geluid van ski’s die door de sneeuw klieven, sneeuwschoenen die kraken op een sneeuwtapijt, je adem die de frisse lucht van de Dolomieten opsnuift. Dit is de soundtrack van de winter in Trentino, in het hart van de Italiaanse Alpen. Lees meer