Ken je het Grossarltal al? Het skigebied Grossarltal-Dorfgastein ligt in Ski amadé, het grootste skiparadijs van Oostenrijk. Je kunt in heel Ski amadé terecht op maar liefst 760 kilometer piste. Hier heb je aan een week wintersport niet genoeg!

Zo tegen het einde van het seizoen, als de dagen beginnen te lengen en de temperatuur stijgt, komen er steeds meer levensgenieters richting Ski amadé. Naast het mooie weer en de prachtige pistes kunnen zij ook genieten van wijn tijdens de Ski- & Wijnweek. Ook jouw favorieten? Lees dan snel verder!

Lees alles over Ski & Wine in Grossarltal en boek!

Heerlijke dagen op de piste, gecombineerd met lekkere wijn. Wat een feest! Foto: ©Gruber

Sneeuwgarantie in Grossarltal

Eind maart minder goede sneeuw? Nee hoor! De pistes liggen hier zowel naar het oosten en westen, zodat je vrijwel de hele dag de zon kunt volgen. Of juist niet! Hier weinig pistes die pal op het zuiden liggen zoals in andere gebieden, zodat de sneeuwkwaliteit beter blijft.

En als Vrouw Holle het toch een beetje laat afweten met het witte goud, dan kan dankzij de nieuwste sneeuwkanonnen ongeveer 90% van de pistes van het skigebied Grossarltal-Dorfgastein technisch besneeuwd worden. Zo weet je zeker dat je nog heerlijk kunt skiën tot ver na Pasen!

Proost op de Gehwolfalm.

Ski & Wijn in het Grossarltal

Kom in de week van 12 tot 19 maart 2022 naar Grossarltal. Skiën en zonnen troef voor sportieve fijnproevers, waarbij je ook een bezoek kunt brengen aan de hoogste boerenmarkt van de Alpen. ’s Avonds laat je je verwennen bij de beste lokale restaurants, waar je diner vergezeld wordt door heerlijke wijnen van Oostenrijkse wijnmakers.

Heerlijk geprepareerde pistes in het Grossarltal

Hoogste boerenmarkt van de Alpen

Op de hoogste boerenmarkt in de Alpen proef en koop je diverse huisgemaakte lekkernijen uit de regio. Geniet van de lekkere geuren en hapjes op de markt en neem natuurlijk de lekkerste ook mee voor thuis. Neem je op elke vakantie waar ook ter wereld een kijkje op de lokale markt? Dan mag je deze zeker niet overslaan. Direct aan de piste is dit een bijzondere culinaire winterbelevenis.

De beste wijnen in de leukste skihutten en restaurants © Ski amadé

Boek het Ski & Wine Enjoyment Package

In heel Ski amadé wordt er flink uitgepakt voor Ski & Wine. Denk aan diners in de gondel, wijntours, gala’s en natuurlijk wijnproeverijen. Deze geweldige activiteiten zitten in het Ski & Wine Enjoymentpackage dat je boekt bij je accommodatie voor 7 nachten, net zoals een 6-daagse skipas. Bovendien doe je dan automatisch mee aan de loterij waarmee je fantaische prijzen kunt winnen, waaronder een Audi A1! Meer informatie over het package en de deelnemende accommodaties lees je op de website.

Lees alles Ski & Wine in Grossarltal en boek!

Geniet van een uniek gondeldiner

Hoofdfoto: © Ski amadé

(Visited 217 times, 1 visits today)