Zet het alvast in je agenda: 10 februari 2024. Deze dag wordt door het Noorse skimerk Helly Hansen voor de derde keer op rij uitgeroepen tot International Ski Patrol Day. Het is de dag om het werk van ski patrollers, die alle skigebieden open, veilig en leuk houden, te vieren en te erkennen. Bevind jij je op 10 februari in de bergen? Dan roept Helly Hansen jou op om je waardering voor de ski patrollers in het gebied te tonen.

Dat kan door het geven van een high-five op de piste tot het sturen van een bedankbericht of het doen van donaties. Ook thuisblijvers kunnen op welke manier dan ook hun dankbaarheid tonen voor het werk dat dat de ski patrollers onvermoeibaar blijven voortzetten om mensen te helpen in leven te blijven en zich levendig te laten voelen in de bergen.

#skipatrolday

De voorgaande jaren zag Helly Hansen een overvloed aan waardering van skiërs en snowboarders van over de hele wereld en het merk streeft er ook dit jaar naar om samen met de internationale gemeenschap van bergliefhebbers onze ski patrollers met minstens net zoveel enthousiasme te bedanken voor hun inzet. Helly Hansen moedigt iedereen aan om mee te doen en te delen hoe zij de ski patrollers in het zonnetje zetten gedurende International Ski Patrol Day.

Daarvoor kun je de hashtag #skipatrolday op sociale media gebruiken. Het merk kan zelf natuurlijk niet achterblijven en doneert daarom 5% van de opbrengst van de online- en geselecteerde retail verkopen op 10 februari 2023. De donaties gaan naar lokale partners en de internationale organisatie FIPS, die ski patrollers ondersteunt en veiligheids-teams financiert.

Ga voor meer informatie over Helly Hansen naar www.hellyhansen.com