Doe mee met de crowdfunding voor skifilm ‘Als Skiën dansen wordt’

Door Edwin Hagenouw | 16 maart 2020

Filmstudent Carel van Goch werkt momenteel aan een zeer bijzondere korte film werk waarin wintersport een grote rol speelt. De film heet ‘Als Skiën dansen wordt’. Carel is al van jongs af aan bezig met filmen. Het werd behoorlijk serieus sinds hij als jongste deelnemer meedeed aan een landelijke tv-competitie, de Entertainment Experience met Paul Verhoeven. Dit jaar studeert hij af aan de Nederlandse Academie voor Beeldcreatie.


UPDATE 6 APRIL 2020: Geweldig nieuws. de crowdfunding campagne voor Als Skiën dansen wordt is geslaagd. In 30 dagen hebben we met de hulp van 173 donateurs het geweldig mooie bedrag van €10.608,- opgehaald. Dit betekent dat het streefbedrag ruim gehaald is.


Lang nadenken over het onderwerp van zijn afstudeerfilm hoefde hij niet. ,,Ik wil het verhaal van mijn moeder vertellen. Het gaat niet makkelijk zijn, het zal best emotioneel worden. Maar ik wil dit eerbetoon aan haar gewoon maken. Uit bewondering.”

Skiën met broze botten

‘Als Skiën dansen wordt’ gaat over de ongeneselijk zieke Eva, die wil bewijzen dat ze ondanks haar broze botten nog kan skiën. Om dit te kunnen doen moet ze eerst haar angst voor wat komen gaat zien te overwinnen. De film is gebaseerd op een waargebeurd verhaal over moed, hoop, doorzettingskracht en het bevrijdende gevoel om al skiënd even alles los te kunnen laten.

Crowdfunding

Om ‘Als Skiën dansen wordt’ te kunnen verfilmen is jouw hulp nodig. Met jouw bijdrage is het mogelijk om met deze film aandacht te geven aan de ziekte kanker en het dagelijkse gevecht dat patiënten, vrienden en familie leveren in het omgaan met de ziekte. Met deze bijdrage steek jij al deze mensen een hart onder de riem en laat je anderen zien wat ze doormaken. Steun dit project en draag met je donatie bij aan de vertelling van een verhaal over moed, doorzettingskracht en hoop!


Om de film te kunnen realiseren heft Carel een crowdfunding campagne opgezet, die nog tot 6 april 2020 loopt: cinecrowd.com/nl/alsskiendansenwordt


Copyright alle foto’s: Yannick van de Graaf

(Visited 651 times, 1 visits today)

Obertauern. Skigebied met de meeste sneeuw van Oostenrijk.