Doe mee aan de WinterHell Marathon, een besneeuwde Obstacle Run in Duitsland

Door: Karin Nijhof

Voor alle liefhebbers van obstakelruns is er goed nieuws. In Duitsland is er een heuse WinterHell Marathon. Safe the date, deze WinterHell Marathon vindt plaats op 26 januari 2019! De naam zegt genoeg, het wordt een pittige marathon van 12 of 24 kilometer, vol met obstakels. En natuurlijk vindt deze marathon niet voor niets in de winter plaats. Het parcours gaat over asfalt, gras en vooral door de sneeuw! De locatie van dit spectaculaire evenement is in Nurburg, Nurburgring.

WinterHell Marathon

Brrrr, bereid je goed voor op het lopen van deze koude marathon vol met obstakels. Doordat de kans op sneeuw en ijs aanzienlijk groot is in januari, is ervoor gekozen om het waterobstakel weg te laten. Daarentegen zullen er wel houten muurtjes, autobanden stapels, monkeybars, een verticaal Cargonet en een multirig voorzien van touwen en ringen aanwezig zijn. Een gedeelte van het parcours loopt door het bos. Dat wordt kruipen! De WinterHell Marathon is dus zeker niet voor mietjes en koukleumen.

2e editie van de WinterHell Marathon

De WinterHell Marathon wordt voor de tweede keer georganiseerd. De avond voor de race kunnen alle deelnemers pasta eten. De prijs voor een ticket begint vanaf 45 euro. Handschoenen, een chemisette, drinken en time tracking zijn bij deze prijs inbegrepen. Alvast in de stemming komen? Bekijk dan hier het filmpje!

Bron artikel, foto’s en filmpje:  www.nuerburgring.de

(Visited 630 times, 1 visits today)

Obertauern. Skigebied met de meeste sneeuw van Oostenrijk.