Klik hier om mee te doen met de win-actie


 

Doe mee aan de WinterHell Marathon, een besneeuwde Obstacle Run in Duitsland

Door: Karin Nijhof

Voor alle liefhebbers van obstakelruns is er goed nieuws. In Duitsland is er een heuse WinterHell Marathon. Safe the date, deze WinterHell Marathon vindt plaats op 26 januari 2019! De naam zegt genoeg, het wordt een pittige marathon van 12 of 24 kilometer, vol met obstakels. En natuurlijk vindt deze marathon niet voor niets in de winter plaats. Het parcours gaat over asfalt, gras en vooral door de sneeuw! De locatie van dit spectaculaire evenement is in Nurburg, Nurburgring.

WinterHell Marathon

Brrrr, bereid je goed voor op het lopen van deze koude marathon vol met obstakels. Doordat de kans op sneeuw en ijs aanzienlijk groot is in januari, is ervoor gekozen om het waterobstakel weg te laten. Daarentegen zullen er wel houten muurtjes, autobanden stapels, monkeybars, een verticaal Cargonet en een multirig voorzien van touwen en ringen aanwezig zijn. Een gedeelte van het parcours loopt door het bos. Dat wordt kruipen! De WinterHell Marathon is dus zeker niet voor mietjes en koukleumen.

2e editie van de WinterHell Marathon

De WinterHell Marathon wordt voor de tweede keer georganiseerd. De avond voor de race kunnen alle deelnemers pasta eten. De prijs voor een ticket begint vanaf 45 euro. Handschoenen, een chemisette, drinken en time tracking zijn bij deze prijs inbegrepen. Alvast in de stemming komen? Bekijk dan hier het filmpje!

Bron artikel, foto’s en filmpje:  www.nuerburgring.de

(Visited 669 times, 1 visits today)

 

BBI Travel

Wintersport in Scandinavië 

Deze winter vlieg je met BBI Travel rechtstreeks naar het hart van Scandinavië voor een wintervakantie vol avonturen. Ga skiën op de pistes van Sälen in Zweden of in Trysil in Noorwegen. Lees meer

SalzburgerLand

Win een skivakantie naar SalzburgerLand 

Je merkt het overal in SalzburgerLand: de locals en de wintersporter zijn simpelweg verliefd op de winter. Een skivakantie, daar houden we allemaal van toch? Maar het wordt natuurlijk nog veel leuker als die vakantie ook nog eens gratis is! Doe hier mee aan de prijsvraag en maak kans op een van de negen wintersportreizen. Elke reis is voor 2 personen. 7 nachten in een 2-persoonskamer in een hotel, inclusief halfpension. Plus twee skipassen voor 6 dagen. Doe mee!

Voigt Travel

Wintersporten in Zweden en Noorwegen 

Kleinschalige pistes, Zweedse koffiepauzes en uitzicht op beboste heuvels: ga wintersporten op z’n Scandinavisch’. Weg van de massa skiën en snowboarden tussen de Zweden en Noren. Bekijk hier de bijzondere winterse reizen van Voigt Travel. Lees meer