Leb: de nieuwe cover van DJ Ötzi

Door Ilse Nijhof | Foto: screenshot youtube DJ Ötzi

W

e weten dat we deze winter helaas niet kunnen meeblèren met de ouderwetse skihits, maar dat heeft DJ Ötzi er niet van weerhouden om een nieuwe versie uit te brengen van het liedje ‘Leef’ van André Hazes. Bijna een letterlijke vertaling van de Nederlandse versie, maar dan met de Oostenrijkse schwung.

Leb

In de barre tijden van de corona crisis bereikt ons het ene na het andere slechte bericht. Gelukkig was daar DJ Ötzi die zorgt voor een lichtpuntje. Hij laat zien dat hij – ondanks dat er geen shows zijn de komende tijd – niet stil zit. De meest succesvolle Oostenrijkse artiest heeft een nieuwe cover uitgebracht en niemand minder dan onze eigen André was zijn inspiratie. Het liedje heet, hoe kan het ook anders en afgeleid van de originele titel Leef: ‘Leb’. Voorlopig zit er niets anders op dan de hit thuis te oefenen, maar één ding scheelt, tegen de tijd dat de après-ski weer is opgestart ken je het wel uit het hoofd.

Grote hit

Aan de reacties te zien wordt de cover weer een dikke hit. Hij stond zelfs meteen bovenaan op Duitse Amazon muzieklijst met nieuwe schlager muziek. Wij zijn eigenlijk wel benieuwd wat André hieraan overhoudt..

En de originele versie van André Hazes, leef:

Lees hier alles over après-ski op snowrepublic.nl

(Visited 341 times, 1 visits today)

Obertauern. Skigebied met de meeste sneeuw van Oostenrijk.