advertentie
Askja Reizen
Laat ook jouw reis op maat maken door Askja Reizen

UPDATE 20 MAART 2020: ALS GEVOLG VAN DE UITBRAAK VAN HET CORONAVIRUS ZIJN ALLE SKIGEBIEDEN IN EUROPA VROEGTIJDIG GESLOTEN.

TEAM SNOWREPUBLIC WENST AL HAAR LEZERS VEEL WIJSHEID EN GELUK IN DEZE LASTIGE TIJD EN WE KIJKEN UIT NAAR EEN VOLGENDE WINTER VOL SNEEUW EN PLEZIER IN DE BERGEN. BEZOEK ONDERTUSSEN ONZE WEBSITE MOUNTAINREPORTERS.COM VOOR EEN DAGELIJKSE DOSIS REISVERHALEN OVER DE MOOISTE NATUURLIJKE BESTEMMINGEN TER WERELD.


 

Tiësto in Lech Zürs am Arlberg

Donderdag 5 april 2018, Edelweißplatz in Zürs, vanaf 18.30 uur.  Tiësto is een van de meest bekende DJ’s ter wereld , tevens muziekproducer en winnaar van een Grammy Award. Normaal gesproken staat hij in de hipste clubs over de wereld, van Ibiza tot Sydney en in volle stadions met duizenden uitzinnige fans.

Maar dit keer kun je hem in de sneeuw gaan zien! Op 5 april aanstaande treed deze mega-DJ op tijdens een uniek event op de Edelweissplatz in Zürs.

Tickets

Tickets zijn verkrijgbaar via de website van www.lech-zuers.at, ofwel door een accommodatie te boeken in dit wintersportgebied met aankomst rond 5 april Je moet dan wel rechtstreeks boeken bij de accommodatie zelf en in het opmerkingen veldje aan geven dat je bij het concert aanwezig wilt zijn.

Gasten van accommodaties krijgen voorrang bij de verdeling van de 5000 tickets. Indien het concert niet gevuld wordt door gasten van Lech en Zürs zullen de kaarten beschikbaar komen rond eind maart via Ö-Ticket voor ongeveer 50 euro per ticket.

Koninklijk genieten in Lech en Zürs

 

 

advertentie