Dit zijn de winnaars van de skivakantie naar Saalbach

Door Edwin Hagenouw

Saalbach, voor velen van ons bekend als feestparadijs op de piste. De uitbundige après-ski zorgt ervoor dat veel mensen ieder jaar terugkeren om te feesten op de pistes en in het dorp. Maar Saalbach heeft natuurlijk meer te bieden dan enkel feest. Het Skicircus gebied staat bekend om de vele pistekilometers waardoor je complete tochten kunt maken in het gebied. Van Saalbach naar Hinterglemm, Leogang en Fieberbrunn, het kan allemaal.

Samen met onze partner Summit Travel presenteerden wij in de afgelopen weken een winactie waarbij onze lezers een gratis trip naar de Dutchweek in Saalbach konden winnen. Vandaag vond de loting plaats en kwam de naam van onze trouwe volger Dalila Isakovic uit de hoge hoed! Samen met haar vriend zal zij van 21 tot 24 maart genieten van de perfecte mix van skiplezier en de beste feesten in Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn.

Dalila: “Saalbach stond als nummer één op mijn ski-verlanglijst. Het liefst pak ik morgen al mijn spullen, echter is dat wat aan de vroege kant.. maar we kunnen niet wachten!”

Dalila en Marco zijn echte wintersportfans. Kijk maar eens naar de foto’s die ze ons stuurden van eerdere skivakanties.

Namens het hele team van Snowrepublic en Summit Travel wensen wij deze winnaars een geweldige wintersportvakantie.

(Visited 1.208 times, 1 visits today)

Obertauern. Skigebied met de meeste sneeuw van Oostenrijk.