Ja hoor! Daar zijn we weer met de allernieuwste après-ski hits die je het komende seizoen zeker gaat horen in de après-ski tenten. In dit artikel tref je de grootste Nederlandstalige kanshebbers aan. Update: 16 januari 2023

Feestteam – Kantelen (NIEUW)

Het Feestteam staat garant voor veel après-ski nummers; de één beter dan de andere. Maar dit nummer horen we steeds vaker voorbij komen. Al dan niet geholpen door TikTok waar het momenteel viraal gaat.

Ferry de Lits – Viva Cerveza

Grote kans dat je Ferry niet kent. Geeft niet, ik kende ‘m ook niet, maar nu wel! Ik schat deze hit zeer kansrijk om een klassieker te worden.

Feestgevaar – Pepas

Snollebollekes – Sorry Voor de Overlast

Natuurlijk mag Snollebollekes niet ontbreken in dit rijtje. Altijd een dikke 10 en een garantie voor een feestje. Deze is ook weer fijn!

Gebroeders Ko – Ik Wil Een Villa

Gebroeders Ko hebben een onuitputtelijke lijst aan après-ski hits en gaan heel wat jaartjes mee. Dit jaar willen ze een villa. Tja, wie niet?

Stef Ekkel – Wat Heb Ik Nu Toch Weer Gedan

Stef Ekkel is vooral bekend geworden met de après-ski hit die je ieder jaar nog hoort: Woonboot. Anno 2022 heeft ie deze potentiele hit gelanceerd.

Wolfgang Saufi – Alchohol (ik ben een zuipschuit)

Wilbert Pigmans – Manana

Wilbert Pigmans ken je natuurlijk van de monsterhit “Toreador”. Hij heeft er nu een nieuw nummer uitgeperst.

Vieze Jack – Wienerschnitzel

Vieze Jack draait al even mee op het toneel van de feestmuziek. Ook nu heeft hij weer een nieuwe hit gemaakt.

Jan Biggel – Ha’k Jou Maar Nooit Gekend

Jan Biggel, Jan Biggel? Waar ken ik die nou ook alweer van……Ik kan me voorstellen dat je dat denkt. Ik ga je helpen: Ons moeder zeej…....Nu weet je het weer hè? Deze vrolijke Frans heeft een nieuw nummer. Of het net zo’n succes wordt als z’n voorganger weet ik niet, maar leuk is ie wel.

Al het nieuws én de beste après-ski hits vind je hier

Hoofdfoto: Saskia Smulders

Lees ook:

 

CP Helmen

CP Skihelmen met vizier 

Het Zwitserse topmerk CP focust zich als pionier van de Skihelm met Vizier al ruim tien jaar op de ontwikkeling hiervan en niet zonder succes! Inmiddels is CP marktleider in het hogere segment in de Alpenlanden en ook in Nederland groeit dit topmerk onstuimig. Het beste altijd nog beter maken: dat is de missie van CPLees meer

SalzburgerLand

Win een skivakantie naar SalzburgerLand 

Je merkt het overal in SalzburgerLand: de locals en de wintersporter zijn simpelweg verliefd op de winter. Een skivakantie, daar houden we allemaal van toch? Maar het wordt natuurlijk nog veel leuker als die vakantie ook nog eens gratis is! Doe hier mee aan de prijsvraag en maak kans op een van de negen wintersportreizen. Elke reis is voor 2 personen. 7 nachten in een 2-persoonskamer in een hotel, inclusief halfpension. Plus twee skipassen voor 6 dagen. Doe mee!

Voigt Travel

Wintersporten in Zweden en Noorwegen 

Kleinschalige pistes, Zweedse koffiepauzes en uitzicht op beboste heuvels: ga wintersporten op z’n Scandinavisch’. Weg van de massa skiën en snowboarden tussen de Zweden en Noren. Bekijk hier de bijzondere winterse reizen van Voigt Travel. Lees meer