Klik hier voor een actieve vakantie in Innsbruck en omgeving


 

Ga jij op de valreep naar Saalbach-Hinterglemm dit weekend? No worries, er ligt nog genoeg sneeuw. Helaas gaat het skigebied 8 april sluiten en dat betekent dat je nog een paar dagen kan genieten van de fantastische après-ski en de meest foute après-ski hits.

De beste après-ski van Hinterglemm

De après-ski in Hinterglemm is geweldig. Snowrepublic reporter Ilse en Karin hebben de après-ski in Hinterglemm opgezocht en kwamen erachter dat dit fantastisch is! Maar waar vind je nu de beste après-ski? 

Der Schwarzacher

Samen met veel andere Nederlanders genoten wij hier van één van de leukste après-ski bars. Hier was het echt feest! Bier vloeide hier rijkelijk, net zoals de sterke Oostenrijkse Schnapps, dat maakte dat vele feestvierders op tafels stonden te dansen onderaan de verlichte avondpiste. Af en toe was er een Nederlands nummer te horen en hoppa iedereen verplaatste zich naar de polonaise en zong vals mee op de muziek. De sfeer was geweldig. Hier moet je zeker naar toe als je in Saalbach Hinterglemm bent.

Goaßstall

Midden op de piste, bijna onder aan de afdaling in Hinterglemm staat de Goaßstall. Deze bar kun je niet overslaan wanneer je van de piste afdaalt. Rond een uur of drie ’s middags begint het feest dat doorgaat tot later in de avond.

Niemand heeft hier de perfecte “beachlook”

In deze bar staat, je raadt het al, een geitenstal met geiten. De eigenaresse is tevens ook de DJ. Regelmatig hoor je tussen de nummers door het geblèr van een “geit” klinken. In dit geval de DJ. Wat meteen opviel was de rij met skihelmen langs de zijkanten van de bar. Niemand heeft hier de perfecte “beachlook”, maar een warrig nonchalant piste-gezicht. Ook is er een danspaal aanwezig voor degenen die zich hier toe geroepen voelen, of voor degenen die met hun dronken hoofd en hun daarbij-horende atletische lichaam de meest bijzondere acts aan het uitvoeren zijn. “What happens in Hinterglemm, stays in Hinterglemm.” Is het tijd om terug naar je appartement te gaan? In beschonken toestand kun je dan het best via de tunnel die van de piste naar de straat loopt. De beste garantie om de volgende dag weer vrolijk van de piste te skiën.

Après-ski, Goaßstall Saalbach Hinterglemm
Après-ski, Goaßstall Hinterglemm
Après-ski, Goaßstall Saalbach Hinterglemm
Après-ski, Goaßstall Hinterglemm
Après-ski, Goaßstall Saalbach Hinterglemm
Après-ski, Goaßstall Hinterglemm

“What happends in Hinterglemm, stays in hinterglemm

De après-ski hits die je moet kennen.

Staat Saalbach-Hinterglemm op jouw planning? Dan moet je in ieder geval de volgende 10 après-ski hits kennen! Het is de hitlijst van de afgelopen 20 jaar.

  • I bin da Toni
  • Antons aus Tirol
  • Hey wir woll’n die Eisbärn seh’n.
  • Wahnsinn
  • Skifoan
  • Cowboy und Indianer
  • Schatzi schenk mir ein foto
  • Thunderstruck
  • Atemlos
  • I sing a Liad für di
Apres-ski hits Saalbach Hinterglemm
Apres-ski hits Saalbach Hinterglemm
(Visited 1.016 times, 1 visits today)

Lees hier alles over wintersport in Innsbruck en omgeving


 

 

BBI Travel

Wintersport in Scandinavië 

Deze winter vlieg je met BBI Travel rechtstreeks naar het hart van Scandinavië voor een wintervakantie vol avonturen. Ga skiën op de pistes van Sälen in Zweden of in Trysil in Noorwegen. Lees meer

Voigt Travel

Wintersport in Zweden 

Beleef komende winter de Zweedse skipistes! Verblijf in een kleinschalig appartement direct aan de piste. Geniet je van rust en ruimte, vergezichten én heerlijke gastronomie, al vanaf € 695 per persoon. Lees meer

Wintersport in Trentino

De winter in Trentino geeft je vleugels 

Het ‘swoosh’ geluid van ski’s die door de sneeuw klieven, sneeuwschoenen die kraken op een sneeuwtapijt, je adem die de frisse lucht van de Dolomieten opsnuift. Dit is de soundtrack van de winter in Trentino, in het hart van de Italiaanse Alpen. Lees meer