Ga jij op de valreep naar Saalbach-Hinterglemm dit weekend? No worries, er ligt nog genoeg sneeuw. Helaas gaat het skigebied 8 april sluiten en dat betekent dat je nog een paar dagen kan genieten van de fantastische après-ski en de meest foute après-ski hits.

De beste après-ski van Hinterglemm

De après-ski in Hinterglemm is geweldig. Snowrepublic reporter Ilse en Karin hebben de après-ski in Hinterglemm opgezocht en kwamen erachter dat dit fantastisch is! Maar waar vind je nu de beste après-ski?

Der Schwarzacher

Samen met veel andere Nederlanders genoten wij hier van één van de leukste après-ski bars. Hier was het echt feest! Bier vloeide hier rijkelijk, net zoals de sterke Oostenrijkse Schnapps, dat maakte dat vele feestvierders op tafels stonden te dansen onderaan de verlichte avondpiste. Af en toe was er een Nederlands nummer te horen en hoppa iedereen verplaatste zich naar de polonaise en zong vals mee op de muziek. De sfeer was geweldig. Hier moet je zeker naar toe als je in Saalbach Hinterglemm bent.

Goaßstall

Midden op de piste, bijna onder aan de afdaling in Hinterglemm staat de Goaßstall. Deze bar kun je niet overslaan wanneer je van de piste afdaalt. Rond een uur of drie ’s middags begint het feest dat doorgaat tot later in de avond.

Niemand heeft hier de perfecte “beachlook”

In deze bar staat, je raadt het al, een geitenstal met geiten. De eigenaresse is tevens ook de DJ. Regelmatig hoor je tussen de nummers door het geblèr van een “geit” klinken. In dit geval de DJ. Wat meteen opviel was de rij met skihelmen langs de zijkanten van de bar. Niemand heeft hier de perfecte “beachlook”, maar een warrig nonchalant piste-gezicht. Ook is er een danspaal aanwezig voor degenen die zich hier toe geroepen voelen, of voor degenen die met hun dronken hoofd en hun daarbij-horende atletische lichaam de meest bijzondere acts aan het uitvoeren zijn. “What happens in Hinterglemm, stays in Hinterglemm.” Is het tijd om terug naar je appartement te gaan? In beschonken toestand kun je dan het best via de tunnel die van de piste naar de straat loopt. De beste garantie om de volgende dag weer vrolijk van de piste te skiën.

Après-ski, Goaßstall Saalbach Hinterglemm
Après-ski, Goaßstall Hinterglemm
Après-ski, Goaßstall Saalbach Hinterglemm
Après-ski, Goaßstall Hinterglemm
Après-ski, Goaßstall Saalbach Hinterglemm
Après-ski, Goaßstall Hinterglemm

“What happends in Hinterglemm, stays in hinterglemm

De après-ski hits die je moet kennen.

Staat Saalbach-Hinterglemm op jouw planning? Dan moet je in ieder geval de volgende 10 après-ski hits kennen! Het is de hitlijst van de afgelopen 20 jaar.

  • I bin da Toni
  • Antons aus Tirol
  • Hey wir woll’n die Eisbärn seh’n.
  • Wahnsinn
  • Skifoan
  • Cowboy und Indianer
  • Schatzi schenk mir ein foto
  • Thunderstruck
  • Atemlos
  • I sing a Liad für di
Apres-ski hits Saalbach Hinterglemm
Apres-ski hits Saalbach Hinterglemm

 

Hochkönig

Hochkönig, een skivakantie vol hoogtepunten

Het skigebied Hochkönig met de drie dorpen Maria Alm, Dienten en Mühlbach biedt wintersporters gevarieerde skipistes met in totaal 120 kilometer pistes en 34 ultramoderne skiliften tegen een adembenemend alpendecor. Lees meer

Morzine

Boek je volgende skivakantie in Morzine!

Een authentiek Frans dorp midden in het uitgestrekte Portes du Soleil skigebied met 600 km aan pistes. Ski tot in Zwitserland, over uitgestrekte poedervelden of op door bomen omzoomde pistes. Eindig in een bruisend dorp met veel gezelligheid en geweldige restaurants. Lees meer

Nordic

Ga voor een sneeuwzekere wintersport in Scandinavië

De rustige en brede pistes in Noorwegen en Lapland zijn een walhalla voor iedere wintersporter. Je combineert hier dagen op de piste met unieke activiteiten: spring in een ijswak na de sauna, glijd met een huskyslee door feeërieke bossen of scheur met een sneeuwscooter over bevroren meren. Lees meer