Ja, ja, ik weet het: après-ski is momenteel niet of nauwelijks mogelijk. Zeker niet in Oostenrijk en Duitsland. En dat vind ik -als die hard après-skiër- natuurlijk erg jammer, maar ook begrijpelijk. Desalniettemin probeer ik jullie toch op de hoogte te houden van de nieuwste après-ski hits, want de artiesten zitten natuurlijk niet stil. Dus presenteren we je de nieuwste après-ski hits van het seizoen 2021/2022.

Für Dich – Mickie Krause

Mickie Krause is ieder jaar wel present met nieuwe après-ski hits. De ene keer succesvoller dan de andere keer. Gaat er geen belletje rinkelen? Je kent Mickie Krause van “Geh mal Bier hol’n” en “Ich bin Solo”. Ook dit seizoen heeft Mickie een nieuwe single uitgebracht die beste leuk klinkt! 

Der Moment – DJ Ötzi

DJ Ötzi behoeft nauwelijks nog introductie, toch? Ik schreef al eens een artikel over hem. Dit seizoen heeft de man met zijn kenmerkende witte mutsje een nieuwe single uitgebracht: Der Moment

Freitag Samstag Dicht – Mia Julia

Deze kleine (ze meet slechts 1,57 m) Duitse dame heeft al een behoorlijke carriere achter de rug: zo was ze kapster, werkzaam in de erotische industrie en deed ze mee aan de Duitse variant van Big Brother. Momenteel is ze de meeste geboekte Duitse artieste.

Snowrepublic is dé expert op het gebied van après-ski. Lees hier meer nieuws over après-ski.

# D’Hittn – Toni Deluxe

DEFFinitiv – Detlef Deffi Steves

Der Baumgart Marsch Made in Colonia – Lorenz Büffel

Lorenz Büffel is geen onbekende op het après-ski toneel. Je kent hem vooral van Johnny Däpp. Nu vormde hij de overbekende marsmuziek om tot een après-ski nummer.

Huldio Huldiö – Matty Valentino

Matty Valentino scoorde ooit -één van mijn meest favoriete après-ski nummers allertijden- een monster hit die je vandaag de dag nog steeds regelmatig in après-ski tenten hoort: Hurra die Gams. Hij is nu terug met een nummer in hetzelfde genre.

Wellerman – Santiano Nathan Evens

Dit nummer is an sich natuurlijk niet nieuw, maar dankzij TikTok weer volop in de belangstelling. Niet verrassend dat er dus ook een après-ski versie van gemaakt is. Die mag natuurlijk niet ontbreken in dit lijstje.

Hoofdfoto: Saskia Smulders

Lees ook:

(Visited 2.850 times, 5 visits today)

Lees hier alles over wintersport in de Catalaanse Pyreneeën


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.