Klik hier voor een actieve vakantie in Innsbruck en omgeving


 

Nog maar een paar nachtjes slapen en dan mag het eindelijk weer! Na twee jaar geen uitbundige après-ski in de Oostenrijkse kroegen en tenten, mag het vanaf 5 maart weer wel! Après-ski!!! Dit zijn de après-ski hits van nu!

Für Dich – Mickie Krause

Mickie Krause is ieder jaar wel present met nieuwe après-ski hits. De ene keer succesvoller dan de andere keer. Gaat er geen belletje rinkelen? Je kent Mickie Krause van “Geh mal Bier hol’n” en “Ich bin Solo”. Ook dit seizoen heeft Mickie een nieuwe single uitgebracht die beste leuk klinkt! 

Der Moment – DJ Ötzi

DJ Ötzi behoeft nauwelijks nog introductie, toch? Ik schreef al eens een artikel over hem. Dit seizoen heeft de man met zijn kenmerkende witte mutsje een nieuwe single uitgebracht: Der Moment

Freitag Samstag Dicht – Mia Julia

Deze kleine (ze meet slechts 1,57 m) Duitse dame heeft al een behoorlijke carriere achter de rug: zo was ze kapster, werkzaam in de erotische industrie en deed ze mee aan de Duitse variant van Big Brother. Momenteel is ze de meeste geboekte Duitse artieste.

Snowrepublic is dé expert op het gebied van après-ski. Lees hier meer nieuws over après-ski.

# D’Hittn – Toni Deluxe

DEFFinitiv – Detlef Deffi Steves

Der Baumgart Marsch Made in Colonia – Lorenz Büffel

Lorenz Büffel is geen onbekende op het après-ski toneel. Je kent hem vooral van Johnny Däpp. Nu vormde hij de overbekende marsmuziek om tot een après-ski nummer.

Huldio Huldiö – Matty Valentino

Matty Valentino scoorde ooit -één van mijn meest favoriete après-ski nummers allertijden- een monster hit die je vandaag de dag nog steeds regelmatig in après-ski tenten hoort: Hurra die Gams. Hij is nu terug met een nummer in hetzelfde genre.

Wellerman – Santiano Nathan Evens

Dit nummer is an sich natuurlijk niet nieuw, maar dankzij TikTok weer volop in de belangstelling. Niet verrassend dat er dus ook een après-ski versie van gemaakt is. Die mag natuurlijk niet ontbreken in dit lijstje.

Hoofdfoto: Saskia Smulders

Lees ook:

(Visited 6.691 times, 1 visits today)

Lees hier alles over wintersport in Innsbruck en omgeving


 

 

BBI Travel

Wintersport in Scandinavië 

Deze winter vlieg je met BBI Travel rechtstreeks naar het hart van Scandinavië voor een wintervakantie vol avonturen. Ga skiën op de pistes van Sälen in Zweden of in Trysil in Noorwegen. Lees meer

Voigt Travel

Wintersport in Zweden 

Beleef komende winter de Zweedse skipistes! Verblijf in een kleinschalig appartement direct aan de piste. Geniet je van rust en ruimte, vergezichten én heerlijke gastronomie, al vanaf € 695 per persoon. Lees meer

Wintersport in Trentino

De winter in Trentino geeft je vleugels 

Het ‘swoosh’ geluid van ski’s die door de sneeuw klieven, sneeuwschoenen die kraken op een sneeuwtapijt, je adem die de frisse lucht van de Dolomieten opsnuift. Dit is de soundtrack van de winter in Trentino, in het hart van de Italiaanse Alpen. Lees meer