Dit zijn de 10 grootste après-ski hits van Lorenz Büffel (Johnny Däpp)

Door: Saskia Smulders

In de serie “Dit zijn de grootste 10 après-ski hits van….” komt ditmaal Lorenz Büffel aan bod. Je kent hem hoogstwaarschijnlijk van één van z’n grootste hits: Johnny Däpp. Maar er zijn meer hits.

Mallorca

Lorenz Büffel heet eigenlijk Stefan Scheichel (1979) en is geboren in Oostenrijk. Hij startte zijn carriere als comedian onder andere op Mallorca, de plek waar veel après-ski hits worden geboren. Zijn grootste hit, Johnny Däpp, bereikte in Duitsland de 28e plaats in de hitlijsten. In 2009 werd hij op Mallorca overvallen door drie Roemenen. Hij werd daarbij in elkaar geslagen en moest twee tanden missen.

Foto: Facebook Lorenz Büffel

Corona

Natuurlijk heeft Lorenz ook last van de wereldwijde coronacrisis. Hij is echter niet bij de pakken neer gaan zitten en is op zoek gegaan naar alternatieve inkomstenbronnen. Zo heeft hij onlangs zijn eigen bier geïntroduceerd. Dat is niet alles want hij rijdt momenteel met zijn Food Truck door Duitsland.

Foto: Facebook Lorenz Büffel

#1 Johnny Däp

Het makkelijk mee te zingen nummer kent inmiddels vele varianten, maar dit is zo’n beetje het origineel. Op YouTube al 38 miljoen keer bekeken.

#2 Johnny Deere

#3 Beate, die Harte

#4 Gina-Lisa

#5 Doppelhorn

#6 Eine Liebe

#7 Johnny Däpp Alle Hinsetzen

#8 Der Heisse Micha

#9 Boyfriends 2019 remix

#10 Abriss Charlie

Bronnen: Facebook, Wikipedia, Mallorca.de | Hoofdfoto: Lorenz Büffel Facebook

Anderen lazen ook:

(Visited 427 times, 1 visits today)

Obertauern. Skigebied met de meeste sneeuw van Oostenrijk.