De après-ski hits van 2020

Door: Saskia Smulders

Ga je wintersporten in de Oostenrijk en wil je op de hoogte zijn van de nieuwste après-ski hits van het seizoen? Lees dan verder, want ik heb belangrijke informatie voor je. Wij presenteren je namelijk dé après-ski hits van 2020!

Persoonlijk vind ik dat après-ski hits in de Duitse taal moeten zijn, een lekker-mee-zing-refrein moeten hebben, een goede beat en vooral nergens over gaan. Vandaar dat in deze kanshebbers het merendeel Duitstalig is. Maar vooruit hier en daar een Nederlandstalig nummer mag er ook bij.


Lees alles over après-ski op de APRÈS-SKI PAGINA


Ook dit jaar ontbreken grote namen als Peter Wackl, Mickie Krause en Tobee niet. Wist je trouwens dat de meeste après-ski hits tijdens de zomer, meestal op Mallorca, worden geboren? Dat zie je ook terug in de clips van de hits. Maar ook de diverse Oktoberfesten zijn een grote inspiratiebron.

Reünie (Apres Ski) – Immer Hansi

De goede verstaanders herkennen hier natuurlijk “Reünie” van Snelle in. Hansi maakte er een après-ski nummer van…klinkt best lekker, toch?

Voxxclub – Anneliese

Dit nummer is uitgeroepen tot “Oktoberfest Hit 2019”. Ik begrijp het wel. Bekijk ook het bijbehorende dansje goed :-). Wist je trouwens dat Voxxclub meegedaan heeft aan het Duitse songfestival?

Henri Henrisson – Tim Toupet

Tim Toupet heeft al menig après-ski nummer op z’n konto staan. Deze kan er ook zeker bij

Markus Becker & Richard Bier – Bierkapitän

Boom Boom Peter Wackel feat. Tapo y Raya

Ook Peter Wackel heeft menig après-ski nummer op zijn naam staan. Dit nummer werd afgelopen zomer een hit in het Spaanse Mallorca. En als in het  Mallorca aansluit, dan meestal ook in de après-ski:

Saufi Saufi – Tobee

Eine Woche wach – Mickie Krause

Toby Tyrol – Der weisse Rausch

Lorenz Büffel feat. Gina-Lisa Lohfink – Gina-Lisa

HARRIS & FORD feat. FiNCH ASOZiAL – Freitag Samstag

Dit is een beetje het stevigere après-ski werk…maar wel erg lekker

Sabrina Berger – Ich bin endlich wieder frei (Stereoact Remix)

En dankzij volger Suzanne Rutten:

Ricardo Rivella – Oh Carolien

Lees ook:


Lees alles over après-ski op de APRÈS-SKI PAGINA