Klik hier voor een actieve vakantie in Innsbruck en omgeving


 

Dit worden dé Duitstalige après-ski hits van 2019

Door: Saskia Smulders

Na de publicatie van de Nederlandstalige kanshebbers om dé après-skihit van 2019 te worden is het nu tijd om een top 10 Duitstalige kanshebbers te publiceren. Er 10 uitzoeken was nog niet makkelijk, er is zoveel keuze! Uiteindelijk ben ik tot een top 10 gekomen waarvan ik denk dat je ze vaak zult gaan horen. Heb je aanvullingen? Laat ’t dan weten! 

#1 DJ Ötzi – Bella Ciao

In dit artikel tipte ik dit nummer al als mogelijke kanshebber voor de après-ski hit van het seizoen 2018-2019 te worden. Ik blijf er nog steeds bij dat je dit nummer vaak zult gaan horen in de diverse après-ski tenten.

#2 Tobee – Helikopter 117

#3 Die Draufgänger – Cordola Grün

#4 Mia Julia feat. DJ Biene – Der Beat zum Springen (Komodo)

Mia Julia kennen we eigenlijk niet zo goed in Nederland. Zij staat echter garant voor vele après-ski hits en timmert goed aan de weg. Dit nummer maakte ze met DJ Biene en dat resulteerde in een lekkere beat

#5 Stefan Stürmer – Wir kriegen nie genug

Oudere wintersporters herkennen dit deuntje ongetwijfeld als “I just can get enough”. Om vervolgens de hele dag met deze oorwurm in je hoofd te blijven zitten. De clip die Stefan erbij maakte is een beetje suf, maar vooruit het nummer is leuk. 

#6 Mickie Krause – Links Rechts

Liefhebbers van Nederlandstalige feestmuziek herkennen hier onmiddellijk de mega-hit van Snollebollekes in……Juist, dat is ‘m. Maar dan in het Duits. 

#7 Tim Toupet – Inselverbot

Mallorca is vaak de broedplaats van nieuwe après-ski hits. Zo ook dit nummer van Tim Toupet die we vooral kennen van het wereldberoemde “Fliegerlied”. Hij maakte dit jaar dit nummer. Klinkt lekker en is makkelijk mee te zingen.

#8 Peter Wackl – I love Malle

Peter Wackl, die we kennen van “Joanna”, mag natuurlijk ook niet ontbreken in dit lijstje. Zijn “I love Malle” is een kanshebber, hoewel het misschien wel een beetje ’n te makkelijk nummer is. Niet een heel opvallend refrein, een herkenbare beat. Enfin, je kunt de tekst meezingen met deze video:

#9 Anna Maria Zimmerman – 1,2,3,4, Heute nacht feiern wir

Weer een vrouw in het lijstje! Anna Maria Zimmerman knalt er een mogelijke hit, met een hier en daar herkenbaar deuntje uit het overbekende YMCA. Het tellen doet ’t ook altijd goed. Gewoon een niets-aan-de-hand-nummer dus. Prima dus.

#10 Ramonstar & Killermichel – Für immer blau (Apres Ski Version)

#11 Ricky Harris – Ich schenk Dir ein Einhorn

#12 Lorzenz Büffel ft. DJ Eisbär – Beate die Harte

Hoofdfoto: brogumapresski

LEES HIER ALLES OVER APRES SKI

(Visited 4.852 times, 1 visits today)

Lees hier alles over wintersport in Innsbruck en omgeving


 

 

BBI Travel

Wintersport in Scandinavië 

Deze winter vlieg je met BBI Travel rechtstreeks naar het hart van Scandinavië voor een wintervakantie vol avonturen. Ga skiën op de pistes van Sälen in Zweden of in Trysil in Noorwegen. Lees meer

Voigt Travel

Wintersport in Zweden 

Beleef komende winter de Zweedse skipistes! Verblijf in een kleinschalig appartement direct aan de piste. Geniet je van rust en ruimte, vergezichten én heerlijke gastronomie, al vanaf € 695 per persoon. Lees meer

Wintersport in Trentino

De winter in Trentino geeft je vleugels 

Het ‘swoosh’ geluid van ski’s die door de sneeuw klieven, sneeuwschoenen die kraken op een sneeuwtapijt, je adem die de frisse lucht van de Dolomieten opsnuift. Dit is de soundtrack van de winter in Trentino, in het hart van de Italiaanse Alpen. Lees meer