advertentie
Askja Reizen
Laat ook jouw reis op maat maken door Askja Reizen

 

Wil jij straks goed voorbereid de après-ski van 2018 in gaan en alle hits kunnen mee bleren? Wij zetten dé kanshebbers op de après-ski hits van het komende seizoen voor je op een rijtje. Voor deze keer hebben we Duitstalige en Nederlandstalige nummers gemixed. Dit worden dé 2018 après-ski hits (denken wij). Stem je onderaan dit artikel even op jouw favoriete nummer?

#1 Snollebollekes – De Vloer is Lava (feat. DJ Maurice)

De Snollebollekes hebben zich in relatief korte tijd een stevige plek veroverd in het feestgeweld. Geen feesttent of carnaval wordt overgeslagen en Rob Kemps – hoe hij in het echt heet – ken je zeker weten van de nummers: Links- Rechts, Springen Nondeju, Vrouwkes

Samen met DJ Maurice heeft hij een nieuw nummer uitgebracht: De vloer is Lava. Heel herkenbaar en lekker om mee te bleren. Kleine tip mijnerzijds: haal je hakken skills maar weer van stal!

#2 Mickey Krause – Mich hat ein Engel gekusst

Dit nummer is opgenomen in/op Mallorca en juist Mallorca is een goede graadmeter voor succes tijdens de après-ski. Daarom denken wij dat dit nummer in 2018 hoge ogen zal gaan gooien tijdens de après-ski. Al is het maar omdat de tekst lekker makkelijk is…

#3 Helene Fischer – Achterbahn

Misschien ken je haar naam niet, maar haar meest bekende nummer “Atemlos” wel. Helene Fischer, want zo heet ze, heeft een prachtig nieuw nummer gemaakt: Achterbahn. Helene Fischer is hot in Oostenrijk en Duitsland; dat is ook de reden waarom ze op zal treden tijdens de sluiting van het seizoen in Ischgl.

#4 Klubb 3 – Das leben tanzt Sirtaki

Klubb 3 is in Duitsland erg succesvol, maar heeft natuurlijk ook een Nederlands tintje door Jan Smit. Vorig jaar scoorden ze al een bescheiden après-ski hit, maar dit jaar gaan ze er met de overbekende sirtaki helemaal voor. Lekker makkelijk ook om die te dansen met een paar biertjes op. Persoonlijk vind ik de clip die erbij hoort grappig gemaakt.

#5 Andre Hazes jr. – Wie kan mij vertellen

Het zal lastig om het (après-ski) succes van “Leef!” te overtreffen, maar Andre Hazes gaat het met dit nummer proberen. Ik geef ‘m een goede kans, want het is een lekker aanstekelijk nummer dat je makkelijk mee kunt zingen.

#6 Eyo – Olaf Henning

Ook Olaf Henning staat garant voor lekkere, Duitstalige, après-ski muziek. Dit nummer is ook al lekker makkelijk mee te zingen dankzij het ge-eyo en de lekkere beat.

#7 We zullen allemaal een keer naar boven gaan – Peter Beense, Franse Duijts, Django Wagner

Deze dikke -echte- vrienden staan afzonderlijk ook voor gezellige feestmuziek, maar ze hebben nu hun krachten gebundeld in dit lekkere nummer. Wordt dit een dikke, vette hit? Time will tell…

#8 Jürgen Drews – Und ich schenke dir einen Regenbogen

Een echt après-ski nummer! ’t Is fijn dat ze bij de clip de tekst hebben gezet; kun je de tekst lekker makkelijk uit je hoofd leren.

#9 Mia Julia feat. Dorfrocker – Dorfkind

Mia zingt hier over het zijn van een dorpskind en dat ze daar trots op is. Tja. Het is wél een lekker nummer.

#10 DJ Ötzi – Für immer jung

DJ Ötzi mag natuurlijk niet ontbreken in dit lijstje. Hij heeft weer een nieuw nummer, maar of dit zijn successen uit het verleden, zoals Anton aus Tirol, gaat overtreffen is de vraag…De clip is trouwens wel het bekijken waard!

#11 Tim Toupet – Wir sind alle gestört aber geil

Ook Tim Toupet is een bekende in het après-ski wereldje. Dit 2018 nummer is ook weer een lekkere meezinger.

#12 Stefan Stürmer – Willst Du mit mir gehn 

Ook dit nummer is op Mallorca ontstaan en is gewoon een lekkere après-ski hit met een goede beat.

#13 Snollebollekes – Hoempapa

Dit nummer van Snollebollekes is, naast de Vloer is Lava, óók een goede kanshebber voor een dikke apres-ski hit van 2018.

[socialpoll id=”2466729″ path=”/polls/2466729″ width=”700″]


Meer artikelen over après-ski

De après-ski trein rijdt ook dit jaar weer

Zijn dit nou echt de top 10 après-skibars?

Tien tekenen dat je te oud wordt voor de après-ski

Après-ski, hoe heurt het nou eigenlijk?


 

advertentie