Maar dan heb je ook wat

Door: Ilse Nijhof

Ben je op zoek naar een ander huisje dan normaal? Ben je het zat om op een paar vierkante meter te zitten en zoek je meer ruimte om je heen? Dan is dit lijstje perfect voor jou. Je moet er wel iets dieper voor in de buidel tasten, maar dan heb je ook wat!

Chalet Black Pearl

Chalet Black Pearl in Courchevel 1850 is één van de bekendste luxe chalets in dat gebied. Het is nauwkeurig afgewerkt met moderne tinten en heeft alle functies en faciliteiten die je zoekt. Met 8 slaapkamers en 1350m2 heb je aan ruimte in ieder geval geen gebrek. En sls je op zoek bent naar ontspanning naast de piste dan hoef je enkel een verdieping hoger te gaan, deze hele verdieping is gewijd aan wellness. Het bevat een 14-meterbad, een loungebed, een UV-cabine met hamam, massagekamer en een sauna. Ook is er een verdieping met bar en pooltafel, een lounge met piano en een bioscoop met grote banken. Voor kinderen is er een speciale speelkamer in het huis.

Je legt er in de eerste week van februari wel 200.000 euro voor neer, maar dan word je wel verwelkomd met champagne én heb je de beschikking over een chef kok en chauffeur. Boeken doe je hier!

Le Petit Palais

Deze ski-in, ski-out lodge ligt aan de rand van de Bellecote Piste in Courchevel 1850. Je kunt dan ook meteen vanuit de voordeur gaan skiën. Het paleis is met zes verdiepingen geschikt voor 14-15 personen. Ook deze accommodatie beschikt over een speciale verdieping met spa- en fitness faciliteiten en een verdieping met nachtclub en bioscoop. Je kunt gebruik maken van een chef kok, chauffeur en butler.

Mocht je dit chalet willen boeken, dan moet je snel zijn. De maanden januari en februari zijn al helemaal volgeboekt.

Tivoli Lodge

Dit indrukwekkende chalet met design-led-verlichting is één van de meest populaire bergretraites ter wereld. Het chalet ligt in het Zwitserse skidorp Davos aan de piste op twee minuten van het centrum en biedt meer dan 700 m2 aan woonoppervlak. Het beschikt over een majestueuze eetkamer, een studeerkamer, bibliotheek, spacomplex met stenen binnenzwembad, een zachte speelruimte voor kinderen en meerdere woonruimtes.

Ook hier worden de maaltijden bereid door een chef kok en kan je worden gebracht door een privé chauffeur. Dit paleisje schijnt bijna 250.000 euro te kosten maar aangezien het chalet dan al is geboekt kunnen we dit niet controleren. Wees er dan ook snel bij om te boeken, het gaat hard!
Boeken doe je hier!

Bron: Ultimate Luxury Chalets


Op deze website vind je alle luxe stulpjes 


 

(Visited 204 times, 1 visits today)

Obertauern. Skigebied met de meeste sneeuw van Oostenrijk.