Nog even en de winter barst los! Hopelijk volgt er na een wintersportloos jaar nu een winter met bakken sneeuw, knalblauwe lucht en een lekker zonnetje. En bij wintersporten hoort natuurlijk après-ski. Zoals je van ons gewend bent brengen we je ook dit jaar op de hoogte van de beste après-ski hits. Hieronder tref je een lijstje aan van Nederlandstalige après-ski hits die je dit seizoen zeker gaat horen.

Donnie en René Froger – Bon gepakt

Dit nummer heeft het goed gedaan in de Top 40; ze bereikten zelfs een top 10 notering. En zeg nou zelf: het is toch gewoon een lekker meezingnummer met rijmelarij van de bovenste plank? Ja toch, niet dan?

Snollebollekes – Non Stop Vol d’r op

Snollebollekes staat natuurlijk garant voor lekkere nummers die in de gemiddelde après-ski tent niet mogen ontbreken. Dit jaar heeft Rob Kemps alias Snollebollekes een nieuwe knaller gelanceerd: Non Stop Vol d’r op

Gerard Joling – Los met z’n allen

Ook Gerard Joling heeft de nodige après-ski knallers op z’n naam staan en met zijn 61 jaar weet hij nog altijd precies hoe hij een meezinger moet maken. Zo ook met z’n nieuwste hit: Los met z’n allen. Dit nummer ga je zeker vaak horen.

Het Feestteam – Hou me vast

Heel eerlijk: toen ik de eerste klanken van dit nummer hoorde dacht ik meteen: getsie Volumia…….Maar toen ik even verder luisterde werd het al iets beter. Maar zoals altijd heeft Het Feestteam het ook dit jaar weer geflikt: een lekker meezingnummer dat je zeker gaat horen.

Mart Hoogkamer – Ik ga zwemmen

Deze nummer 1 van Nederland mag in dit lijstje natuurlijk niet ontbreken.

Donnie Frans Duits

Dit nummer is natuurlijk al van eerder dit jaar, maar ik zeg je dat je dit nummer zeker ook gaat horen tijdens de après-ski

Gebroeders Ko – BBQ

De Gebroeders Ko mogen in dit lijstje niet ontbreken. Ze hebben een gezellig nummer met als thema “barbecue”. Wat dat met après-ski hits te maken heeft? Geen idee.

Opgeblazen en Wird sind SPITZE! – Humpa Humpa

Opgeblazen? Ja, je weet wel die van de Toreador, dé apres-ski hit knaller van 2020/2021. Hij heeft nu zelf een nieuw nummer uitgebracht.

Lawineboys – Café der Blije Harten

Net als alle andere artiesten staan de Lawineboys garant voor gezellige Nederlandstalige feestmuziek. Ook met dit nummer is dat weer gelukt.

Lees al het après-ski nieuws op de après-ski pagina

Partyfriex ft. De Alpenzusjes – Kannie Dansen

De Partyfriex ken je nog van hun mega-après-ski-hit “Ik moet zuipen” proberen het nu met dit nummer en hebben daar zelfs de hulp van de Alpenzusjes ingeroepen. Oordeel zelf of ze kunnen dansen.

Schorre Chef & MC Vals x Dr Rude – Bietje Bas

Stuur jouw après-ski hit in!

Heb jij ook een potentiele kandidaat voor dit Nederlandstalige après-ski hit lijstje voor het seizoen 2021/2022? Laat ’t ons weten via redactie@snowrepublic.nl. De nummers moeten wel van dit seizoen zijn.

Lees ook:

 

BBI Travel

Wintersport in Scandinavië 

Wintersport in sneeuwzeker Scandinavië ontdek je met BBI Travel. In Noorwegen en Zweden zijn de pistes en dalen bedekt met een dikke laag sneeuw. Je vliegt er gemakkelijk naar toe vanaf Schiphol of Groningen Airport.Boek jouw wintersportvakantie via BBI Travel en beleef een wintersportvakantie als nooit tevoren. Lees meer

Val d'Aosta

Wintersport in Valle d’Aosta

Het bergdecor van Valle d’Aosta in Noord-Italië is adembenemend. Het dal wordt omringd door de hoogste toppen, door de Mont Blanc, de Monte Cervino, de Monte Rosa. Skiën tot 3000 meter en zelfs hoger betekent sneeuwzekerheid tot eind april. Lees hier de reistips en reisverhalen. Lees meer

Savoie Mont Blanc

Beleef de winter in Savoie Mont Blanc 

Savoie Mont Blanc beslaat maar liefst twee derde van de Franse Alpen. Kom genieten in Val d’Isère, Les Trois Vallées, Portes du Soleil, of ontdek de kleinere resorts zoals Valloire, Samoëns of Les Saisies. Met wel 112 verschillende resorts is er voor iedereen een leuke bestemming te vinden. Ski over de lange pistes of geniet van de mooie witte omgeving tijdens een huskytocht. Ontdek de vele activiteiten op Savoie Mont Blanc Explore. Met Go Savoie Mont Blanc boek jij jouw hele reis met de trein naar het resort in één klik. Zo kom je helemaal uitgerust op jouw bestemming aan. Kom jij genieten? Lees meer