advertentie
Askja Reizen
Laat ook jouw reis op maat maken door Askja Reizen

TEAM SNOWREPUBLIC WENST AL HAAR LEZERS VEEL WIJSHEID EN GELUK IN DEZE LASTIGE TIJD EN WE KIJKEN UIT NAAR EEN VOLGENDE WINTER VOL SNEEUW EN PLEZIER IN DE BERGEN. BEZOEK ONDERTUSSEN ONZE WEBSITES MOUNTAINREPORTERS.COM EN OUTDOORDICHTBIJ.NL VOOR EEN DAGELIJKSE DOSIS REISVERHALEN OVER DE MOOISTE NATUURLIJKE BESTEMMINGEN, VLAKBIJ HUIS OF AAN DE ANDERE KANT VAN DE WERELD.


In Titlis/Engelberg hebben ze iets gaafs: een gondel die een rondje draait. De nieuwe “Rotair” is onderdeel van een nieuw project in de regio Engelberg in Zwitserland.

En dat ziet er dan zo uit:

Allereerst kun je met de nieuwe Titlis Xpress naar het middenstation om vervolgens over te stappen op de Rotair. Deze ronddraaiende gondel brengt je helemaal naar de top waarvandaan je een schitterend uitzicht hebt.

Titlis
Vanuit de Rotair heb je fantastisch uitzicht | Foto: Titlis.ch

Je hebt niet alleen een schitterend uitzicht maar er zijn ook diverse restaurants, maar je vindt er ook een “Cliff Walk”, de hoogstgelegen hangbrug van Europa.

De Rotair is niet de eerste gondel die een rondje draait; in Courmayeur, gelegen in het Italiaanse Valle d’Aosta, kennen ze al een tijdje de Skyway Monte Bianco kabelbaan. Deze draait ook een rondje van 360 graden.

Bron: MySwitzerland.com

Lees ook:

advertentie