Ben je niet zo van de traditionele après-ski nummers? Hou je niet van de Duitstalige schlagers of van de Nederlandse levensliederen? Geeft niets. Daarom presenteren we je de top 7 van alternatieve après-ski nummers die je dit jaar zeker ergens gaat horen in de Alpenlanden.

#1 Gimme Gimme Gimme – Gamper & Dadoni

Natuuuuuuuurlijk herken je hier het overbekende Abba nummer in, maar dan in een…uh…ander jasje:

#2 Zij weet het – Tino Martin

Tino Martin begon ooit als een soort alternatief van René Froger, maar heeft inmiddels zijn eigen plekje veroverd in de Nederlandse showbizz. Dit nummer is natuurlijk een lekkere meezinger en een goed après-ski alternatief.

#3 Ik ga zwemmen – Mart Hoogkamer

Toen Mart nog een Martje was, was hij nog niet zo bekend. Maar dat hij kan zingen als een nachtegaal was toen al bekend. Inmiddels is ie bij het grote publiek vooral bekend om zijn laatste nummer 1 hit: Ik ga zwemmen. Maar eerlijk is eerlijk: hij heeft ook nog andere lekker in het gehoor liggende nummers zoals “Lekker leven”. Oók een aanrder.

#4 Danny Vera – Rollercoaster

#5 Ramses Shaffy – Laat me

Dit is zo’n prachtig nummer en je kunt ’t zo heerlijk meeblèren….

#6 Narcotic – Liquido

Dit is inmiddels een aardige klassieker en eigenlijk alleen maar gaaf in deze uitvoering. Feest gegarandeerd. Springen maar!

#7 Eminem – Lose Yourself

Hou je van rappen? Hou je niet van rappen? Dan mag dit nummer eigenlijk niet ontbreken in de alternatieve après-ski top 7. Als je de tekst mee kunt rappen ben je natuurlijk helemaal een baas. Daarom hier mét tekst:

Hoofdfoto: Saskia Smulders

Lees ook:

ALLES OVER APRÈS-SKI LEES JE OP DE APRÈS-SKI PAGINA

 

BBI Travel

Wintersport in Scandinavië 

Wintersport in sneeuwzeker Scandinavië ontdek je met BBI Travel. In Noorwegen en Zweden zijn de pistes en dalen bedekt met een dikke laag sneeuw. Je vliegt er gemakkelijk naar toe vanaf Schiphol of Groningen Airport.Boek jouw wintersportvakantie via BBI Travel en beleef een wintersportvakantie als nooit tevoren. Lees meer

Val d'Aosta

Wintersport in Valle d’Aosta

Het bergdecor van Valle d’Aosta in Noord-Italië is adembenemend. Het dal wordt omringd door de hoogste toppen, door de Mont Blanc, de Monte Cervino, de Monte Rosa. Skiën tot 3000 meter en zelfs hoger betekent sneeuwzekerheid tot eind april. Lees hier de reistips en reisverhalen. Lees meer

Savoie Mont Blanc

Beleef de winter in Savoie Mont Blanc 

Savoie Mont Blanc beslaat maar liefst twee derde van de Franse Alpen. Kom genieten in Val d’Isère, Les Trois Vallées, Portes du Soleil, of ontdek de kleinere resorts zoals Valloire, Samoëns of Les Saisies. Met wel 112 verschillende resorts is er voor iedereen een leuke bestemming te vinden. Ski over de lange pistes of geniet van de mooie witte omgeving tijdens een huskytocht. Ontdek de vele activiteiten op Savoie Mont Blanc Explore. Met Go Savoie Mont Blanc boek jij jouw hele reis met de trein naar het resort in één klik. Zo kom je helemaal uitgerust op jouw bestemming aan. Kom jij genieten? Lees meer