Klik hier voor een actieve vakantie in Innsbruck en omgeving


 

Ben je niet zo van de traditionele après-ski nummers? Hou je niet van de Duitstalige schlagers of van de Nederlandse levensliederen? Geeft niets. Daarom presenteren we je de top 7 van alternatieve après-ski nummers die je dit jaar zeker ergens gaat horen in de Alpenlanden.

#1 Gimme Gimme Gimme – Gamper & Dadoni

Natuuuuuuuurlijk herken je hier het overbekende Abba nummer in, maar dan in een…uh…ander jasje: 

#2 Zij weet het – Tino Martin

Tino Martin begon ooit als een soort alternatief van René Froger, maar heeft inmiddels zijn eigen plekje veroverd in de Nederlandse showbizz. Dit nummer is natuurlijk een lekkere meezinger en een goed après-ski alternatief.

#3 Ik ga zwemmen – Mart Hoogkamer

Toen Mart nog een Martje was, was hij nog niet zo bekend. Maar dat hij kan zingen als een nachtegaal was toen al bekend. Inmiddels is ie bij het grote publiek vooral bekend om zijn laatste nummer 1 hit: Ik ga zwemmen. Maar eerlijk is eerlijk: hij heeft ook nog andere lekker in het gehoor liggende nummers zoals “Lekker leven”. Oók een aanrder.

#4 Danny Vera – Rollercoaster

#5 Ramses Shaffy – Laat me

Dit is zo’n prachtig nummer en je kunt ’t zo heerlijk meeblèren….

#6 Narcotic – Liquido

Dit is inmiddels een aardige klassieker en eigenlijk alleen maar gaaf in deze uitvoering. Feest gegarandeerd. Springen maar!

#7 Eminem – Lose Yourself

Hou je van rappen? Hou je niet van rappen? Dan mag dit nummer eigenlijk niet ontbreken in de alternatieve après-ski top 7. Als je de tekst mee kunt rappen ben je natuurlijk helemaal een baas. Daarom hier mét tekst:

Hoofdfoto: Saskia Smulders

Lees ook:

ALLES OVER APRÈS-SKI LEES JE OP DE APRÈS-SKI PAGINA

(Visited 1.327 times, 1 visits today)

Lees hier alles over wintersport in Innsbruck en omgeving


 

 

BBI Travel

Wintersport in Scandinavië 

Deze winter vlieg je met BBI Travel rechtstreeks naar het hart van Scandinavië voor een wintervakantie vol avonturen. Ga skiën op de pistes van Sälen in Zweden of in Trysil in Noorwegen. Lees meer

Voigt Travel

Wintersport in Zweden 

Beleef komende winter de Zweedse skipistes! Verblijf in een kleinschalig appartement direct aan de piste. Geniet je van rust en ruimte, vergezichten én heerlijke gastronomie, al vanaf € 695 per persoon. Lees meer

Wintersport in Trentino

De winter in Trentino geeft je vleugels 

Het ‘swoosh’ geluid van ski’s die door de sneeuw klieven, sneeuwschoenen die kraken op een sneeuwtapijt, je adem die de frisse lucht van de Dolomieten opsnuift. Dit is de soundtrack van de winter in Trentino, in het hart van de Italiaanse Alpen. Lees meer