Deel jouw ‘Winter in Nederland’ foto’s met ons!

Door Edwin Hagenouw

Wat blijft dat toch altijd weer een heerlijk moment. Sneeuw die Nederland hult in een zachte witte deken. Alsof onze harde wereld langzaam verandert in een dromerige toestand vol zwevende wolken. Terwijl ik hier achter mijn laptop aan het werk was in ons kantoor in Wageningen zag ik vanuit mijn ooghoeken dat de buitenwereld steeds lichter werd.

Dat riep om actie, ik moest naar buiten om de sneeuw te zien, ruiken en voelen. Tijdens deze ingelaste wandelpauze liep ik door de Uiterwaarden, genietend van de pure rust in de ongerepte natuur.

Klik op de afbeeldingen hieronder voor een grotere weergave.

Dit zijn de Uiterwaarden in Wageningen. 22 januari 2019.

Vanzelfsprekend had ik een camera meegenomen en maakte ik deze foto’s van een langzaam steeds witter wordend Nederland.

Deel je foto’s met ons!

We genieten, net als jij, van sneeuw, winter en van ons eigen kikkerlandje. Heb jij ook foto’s gemaakt van de sneeuw in Nederland? Dan delen we ze graag met onze lezers. Je kunt je foto’s mailen naar redactie@snowrepublic.nl

Onderstaande foto’s ontvingen we van onze lezer Ernst Lange. Wij zijn onder de indruk!

Foto: Ernst Lange
Foto: Ernst Lange


(Visited 276 times, 1 visits today)

Obertauern. Skigebied met de meeste sneeuw van Oostenrijk.