Klik hier voor een actieve vakantie in Innsbruck en omgeving


 

We zijn super blij met jou als bezoeker van onze website en volger op onze social media. Dat laten we graag zien door jullie te belonen met de mooiste winacties waarin we producten van onze sponsors kunnen aanbieden.

Osprey Mutant 28

In de afgelopen weken maakte je kans op een gratis rugzak van het exclusieve rugzakkenmerk OSPREY. Geweldig om te zien hoeveel wintersporters en outdoorfans hebben meegedaan met deze winactie. Ook namens Osprey bedankt daarvoor.

Zojuist heeft de loting plaatsgevonden in Wageningen en we zijn verheugd hier de winnares bekend te maken. Haar naam is Dalila Isakovic, zij is een echte wintersporter en buitenmens en zal deze Osprey Mutant 28 dan ook goed gaan gebruiken. Namens het hele team van Snowrepublic wensen we alvast hele mooie reizen met deze rugzak.

PS. Binnenkort start ook een winactie met een Osprey rugzak op onze outdoor website www.Mountainreporters.com. Kijk snel of deze al van start is gegaan.


Wil jij ook kans maken op de leukste prijzen in onze win-acties, meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste wintersport- en outdoornieuws en de gaafste win-acties.


(Visited 334 times, 1 visits today)

Lees hier alles over wintersport in Innsbruck en omgeving


 

 

BBI Travel

Wintersport in Scandinavië 

Deze winter vlieg je met BBI Travel rechtstreeks naar het hart van Scandinavië voor een wintervakantie vol avonturen. Ga skiën op de pistes van Sälen in Zweden of in Trysil in Noorwegen. Lees meer

Voigt Travel

Wintersport in Zweden 

Beleef komende winter de Zweedse skipistes! Verblijf in een kleinschalig appartement direct aan de piste. Geniet je van rust en ruimte, vergezichten én heerlijke gastronomie, al vanaf € 695 per persoon. Lees meer

Wintersport in Trentino

De winter in Trentino geeft je vleugels 

Het ‘swoosh’ geluid van ski’s die door de sneeuw klieven, sneeuwschoenen die kraken op een sneeuwtapijt, je adem die de frisse lucht van de Dolomieten opsnuift. Dit is de soundtrack van de winter in Trentino, in het hart van de Italiaanse Alpen. Lees meer