Ski amadé is ook deze winter partner van Snowrepublic en daar zijn we trots op. Als de jouw beeld van een droomvakantie bestaat uit prachtige bergen, goed geprepareerde pistes, de modernste liften en sneeuwzekerheid zijn, dan ben je in Ski amadé op de juiste plek. Maar deze Oostenrijkse wintersportregio biedt meer. Met slechts één skipas kun je skiën op bijna achthonderd kilometer piste en gebruik maken van een enorm aantal comfortabele liften. 

En je vindt er ook een een breed aanbod van andere activiteiten en ervaringen. Deze zijn verspreid zijn over de top vijf regio’s die samen Ski amadé vormen: Salzburger SportweltSchladming-DachsteinGasteinHochkönig en Großarltal. Ski amadé biedt alles wat je van Europese top-wintersportregio mag verwachten. We noemen een aantal highlights: de beste snowparks en pistes in de Alpen, gezinsvriendelijke funslopes en funcross, yoga in de bergen, een excellente keuken, ontbijt bovenop de berg en nog veel meer. 

Winnaar win-actie

In de afgelopen weken kon je meedoen aan de win-actie van Ski amadé en Snowrepublic (klik hier) en vele lezers gaven het juiste antwoord op de gestelde vraag ‘Wat is de slogan van Ski amadé?” Het antwoord is ‘Ski amadé, Oostenrijks grootse skiparadijs’. Gisteren vond de loting plaats en konden we de gelukkige winnaar berichten. Wij wensen Stephan van Barneveld uit Hoofddorp, samen met een reisgenoot, alvast heel veel plezier op skivakantie in Ski amadé.