Nieuwe populaire ski jacks van Salomon

Door: Edwin Hagenouw

VOOR MANNEN: ICEFROST JACKET

Dit jack koppelt een freeride-uitstraling aan een perfecte bescherming tegen de kou op pistes en in de tiefschnee. Als je van de eenvoudige looks van freeride-kleding houdt, maar het ook lekker warm wil hebben tijdens die koude stoeltjesliftritten, dan is de Salomon Icefrost Jacket helemaal gemaakt voor jou.

Het jack heeft een strakke belijning en de snit van een freeride-jack, en de ontwerpers van Salomon hebben net genoeg AdvancedSkin Warm-isolatie toegevoegd om je lekker warm te houden wanneer je offpiste in de sneeuw op je vrienden zit te wachten.

De Icefrost is leverbaar in vier kleuren – geel, blauw, oranje en grijs – en heeft een adviesprijs van € 400,-.

Mobiliteit

Salomon’s MotionFit maakt onbeperkte nek- en schouderbewegingen tijdens het skiën en snowboarden mogelijk, zelfs wanneer je een capuchon draagt.

Bescherming tegen kou, regen en wind

De AdvancedSkin Dry stof biedt betrouwbare waterdichte, ademende bescherming. Vanzelfsprekend heeft het jack een waterdichte rits.

VOOR VROUWEN: SALOMON BRILIANT JKT W

De verstandige keuze voor het meeste bergplezier. De best verkopende Salomon jack, BRILLIANT, heeft een aantal subtiele stijlupdates ondergaan, maar heeft niets verloren van zijn ijzersterke uitstraling en gebruikseigenschappen. Dit skijack wordt ook deze winter weer een topper in de wintersportcollectie van veel vrouwen.

Progressieve stijl: Op snelheid geïnspireerd, klassiek ski-ontwerp met moderne details. De Brilliant is leverbaar in vijf kleuren en heeft een adviesprijs van € 380,-.

Bewegingsvrijheid: de Tailfit afwerking biedt onbeperkte nek- en schouderbewegingen tijdens het skiën.

Bescherming op de piste: AdvancedSkin Dry Fabric: 10k / 10k voor optimale water- en weersbescherming.


Lees hier alles over de wintersportkleding van Salomon


(Visited 614 times, 1 visits today)

Obertauern. Skigebied met de meeste sneeuw van Oostenrijk.