Hoewel je met de temperaturen van afgelopen weken misschien niet meteen aan winter zou denken (of juist wel), zijn ze bij de NVSV al druk bezig met de voorbereidingen voor komend wintersportseizoen. Om iedereen, ook visueel beperkte leden, een fantastische wintersport te bieden is de Nederlandse Visueel-gehandicapten Ski Vereniging hard op zoek naar enthousiaste skileraren en begeleiders!

NVSV
Foto Pixabay

Kennismakingsdag

Weet je niet precies wat je kunt verwachten of ben je gewoon benieuwd? Kom dan naar de kennismakingsdag op zondag 9 september in Snowworld Zoetermeer. Tijdens deze dag hoor je wat de vereniging doet en wat er van jou als ski/snowboard-leraar of begeleider verwacht wordt. Het reizenprogramma wordt toegelicht maar doordat het in Snowworld wordt gehouden kun je ook zelf in de sneeuw ervaren wat het inhoudt om slechtziende of blinde skiërs te begeleiden.

Eén eis

De dag is vrijblijvend, je bent dus niet verplicht om hierna ook mee op reis te gaan. Ook mag je meenemen wie je wil. Ken je iemand, een vriend, familielid of collega, die ook nieuwsgierig is naar de activiteiten? Stuur deze uitnodiging dan door en neem hem/haar dan gerust mee! Hoe meer enthousiastelingen hoe beter! Er wordt maar één eis gesteld aan de begeleiders en dat is dat jij zo goed kunt skiën dat je zonder problemen de berg af gaat. Dit betekent dat het skiën of boarden vanzelf gaat en je geen aandacht nodig hebt voor je eigen techniek!

Langlaufen

Ben je een langlaufer en geen skiër of snowboarder? Ook dan ben je van harte welkom! Het programma in de ochtend is namelijk ook informatief als je van plan bent langlaufbegeleider te worden.

Meld je nu snel aan per email aan begeleiding@nvsv.nl, je kunt hier ook heen mailen als je meer informatie wilt ontvangen. Of kijk op www.nvsv.nl!

Hieronder vind je het voorlopige programma:

  • 9:30 inloop
  • 10:00 presentaties over de NVSV, het reizenprogramma en het begeleiden
  • 12:00 lunch (op eigen gelegenheid)
  • 13:00 de baan op om het begeleiden zelf te ervaren
  • 15:00 evaluatie en afsluiting

De NVSV hoopt je te kunnen verwelkomen op 9 september in Zoetermeer! Tot dan!

NVSV
Foto Pixabay
(Visited 286 times, 1 visits today)

Obertauern. Skigebied met de meeste sneeuw van Oostenrijk.