De 5 leukste après-ski hotspots buiten Europa

Ben jij een van de geluksvogels die buiten Europa gaat wintersporten en wil je daar dan ook genieten van après-ski? Dan zijn dit de leukste après-ski hotspots buiten Europa.

#1 Garibaldi Lift Co., Whistler, British Columbia

Deze bar (beter bekend als de GLC) bevindt zich vlak boven de lift van het beroemde skigebied Whistler. Je hebt er fantastisch uitzicht op de wintersporters terwijl je kunt genieten van je drankje. Ze schenken daar trouwens niet zomaar een drankje, nee ze schenken er: Cowboy Caesar. Dit is een Canadese Bloody Mary met een steak-spice randje, gegarneerd met beef jerkey. De GLC werd al diverse keren uitgeroepen tot een van de beste après-ski bars. 

après-ski hotspot
après-ski hotspot

#2 Bar Gyu+, Niseko, Japan

Je moet er een eindje voor reizen, maar dan sta je ook in één van de après-ski hotspots van Japan. Maar zelfs dan loop je het risico deze bar voorbij te lopen, want hij is vrij moeilijk te vinden. Alleen een Coca-Cola bord vertelt je dat je hier moet zijn. Eenmaal binnen kun je genieten van lekkere  mellowachtige muziek, van zeldzame Japanse whiskeys en lokaal gebrouwen bieren.

après-ski hotspot

#3 Cloud Nine, Aspen, Colorado

Dit is de après-ski bar die iets wegheeft van de Europese varianten. Je kunt er raclette eten en vervolgens dansen op de tafel. Anderzijds lijkt het er ook totaal niet op, want hier wordt zoveel champagne van het merk Veuve Clicqot gedronken dat deze omgebouwde ski patrol hut de belangrijkste afzetmarkt is…Kleine tip: boek een week of twee van tevoren.

après-ski hotspot

#4 Mute, Bariloche, Argentinië

In het moederland van onze Koningin Maxima vind je het prachtige skigebied Bariloche. Daar bevindt zich de après-ski bar Mute, waar het volume echter niet op mute staat. Je kunt er Argentijns bier drinken, tv kijken en als de avond valt verandert de bar in een heuse nachtclub.

#5 The Bavarian, Taos, New Mexico

In deze après-ski hotspot van New Mexico waan je je echt in Tirol. Serveersters in dirndls, obers in lederhosen, typisch Oostenrijkse inrichting en uit Duitsland geïmporteerd bier en dito muziek. En ze hebben er Apfelstrudel. Europeser kan het niet.

Bron: Bloomberg.com


Lees ook:

Hoe is de après-ski in Krichberg? Onze top 5

Après-ski, hoe heurt het nou eigenlijk?


(Visited 706 times, 1 visits today)

Lees hier alles over wintersport in de Catalaanse Pyreneeën