Dit is de winnaar van de wintersportjas van Colmar

Door Edwin Hagenouw

Het Italiaanse kledingmerk Colmar is kledingsponsor van Snowrepublic in seizoen 2018/2019. Tijdens de reizen van onze reporters zie je dan ook regelmatig een jack van dit trendy en innovatieve merk voorbij komen in de foto- en videoreportages. En ik moet zeggen dat ik – na een grondige test op diverse pistes in de Zwitserse Alpen – dat ik zelden een ski-jack van deze kwaliteit heb gedragen. Het draagcomfort, het lage gewicht en de warmte zijn écht onderscheidend van de meeste andere jacks die ik eerder droeg tijdens mijn wintersportreizen.

Wintercollectie 2018/2019

Zie hieronder de Colmar wintercollectie in actie in de bergen. Klik op de afbeeldingen voor een grotere weergave.

Snowrepublic-Colmar Winactie

In de afgelopen weken maakte je kans een van de beste jacks uit de collectie te winnen in onze gezamenlijke winactie met Colmar: De Spacerace. Dit retro herenjack uit de Spacerace-capsulecollectie heeft een levendig motief in kleurblokken als eerbetoon aan de Colmar-lijn uit de jaren 80. Deze jas is gemaakt van mechanische stretchstof en is gewatteerd met een ThermoColmar vulling. De winkelprijs van dit jack is € 629,-.

Gisteren vond de loting plaats en werd duidelijk wie de winnaar van deze jas is. Het duurde echter even voordat we deze winnaar konden bereiken. Hij, Kornelius Smant, is namelijk op skivakantie in Flachau. Zojuist ontvingen we de onderstaande foto’s van hem. Zo te zien is het prima wintersporten daar nu!

Wij wensen Kornelius enorm veel plezier en veilige wintersportreizen met zijn nieuwe jack. Heb je niet gewonnen? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle winacties en lees de leukste reisverhalen.

(Visited 624 times, 1 visits today)

Obertauern. Skigebied met de meeste sneeuw van Oostenrijk.