Klik hier om mee te doen met de win-actie


 

De Cavemanrun Ice Marathon editie!

Door: Karin Nijhof

Eerder deze maand schreef ik een artikel over de WinterHell Marathon die volgend jaar in januari gaat plaats vinden. Het wordt een winterse marathon met veel lastige, uitdagende obstakels. De sneeuw zal het decor vormen van deze bijzonder, spectaculaire marathon. Voor sommigen een groot nadeel, je moet ervoor naar Duitsland rijden en daar zijn winterbanden verplicht. Daarom ben ik verder opzoek gegaan naar bijzondere obstakelruns die in Nederland gaan plaats vinden en het liefst met als thema “winter”. Ik heb twee bijzondere marathons ontdekt, beiden in Limburg en wil deze graag met jullie delen.

Cavemanrun Ice Marathon Landgraaf

Eén daarvan is de Cavemanrun Ice Marathon en vind je in Landgraaf. Bijzonder aan deze editie is het spectaculaire parcours. De start zal in Snowworld plaats vinden en gaat dwars door de sneeuw. Vervolgens ren je over het terrein van Pinkpop, beklim je de langste trap van Nederland en kom je door het Mondo Verde, familie pretpark. De sneeuw, modder, heuvels en hoogteverschillen maken het parcours zwaar en uitdagend. Dj’s en een uitbundig publiek helpen je door het loodzware parcours heen. Daarnaast draait deze obstakelrun om plezier en is het geen wedstrijd! Er zijn verschillende afstanden om aan mee te doen.

Cavemanrun Valkenburg

Niet zo winters als de cavemanrun Ice Marathon maar wel net zo leuk schijnt de cavemanrun in Valkenburg te zijn. De Cauberg, de grotten en de heuvels zorgen voor een spectaculaire obstakelrun. Het parcours loopt onder andere door de Mergelgrotten. Benieuwd hoe dit eruit ziet? Bekijk dan het volgende filmpje.

Kijk voor meer informatie en bronvermelding op de website; https://www.caveman-run.nl/media/7/cavemanrun-landgraaf, 

(Visited 193 times, 1 visits today)

 

BBI Travel

Wintersport in Scandinavië 

Deze winter vlieg je met BBI Travel rechtstreeks naar het hart van Scandinavië voor een wintervakantie vol avonturen. Ga skiën op de pistes van Sälen in Zweden of in Trysil in Noorwegen. Lees meer

SalzburgerLand

Win een skivakantie naar SalzburgerLand 

Je merkt het overal in SalzburgerLand: de locals en de wintersporter zijn simpelweg verliefd op de winter. Een skivakantie, daar houden we allemaal van toch? Maar het wordt natuurlijk nog veel leuker als die vakantie ook nog eens gratis is! Doe hier mee aan de prijsvraag en maak kans op een van de negen wintersportreizen. Elke reis is voor 2 personen. 7 nachten in een 2-persoonskamer in een hotel, inclusief halfpension. Plus twee skipassen voor 6 dagen. Doe mee!

Voigt Travel

Wintersporten in Zweden en Noorwegen 

Kleinschalige pistes, Zweedse koffiepauzes en uitzicht op beboste heuvels: ga wintersporten op z’n Scandinavisch’. Weg van de massa skiën en snowboarden tussen de Zweden en Noren. Bekijk hier de bijzondere winterse reizen van Voigt Travel. Lees meer