advertentie
Rab Microlight

Vorig jaar reed ie voor het eerst en ook dit jaar gaat ie weer rijden: de après-ski trein in Andermatt, Zwitserland. Van 15 januari tot 17 april 2018 kun je tweemaal per dag in deze unieke trein stappen.

après-ski trein

Genieten van het panorama

De tot après-ski kroeg omgebouwde panaromatrein gaat ook dit jaar dagelijks weer rijden tussen Andermatt en Disentis. De trein heeft een natuurlijk een bar, statafels en ook wat zitjes. Tijdens de rit kun je een drankje doen (duh) en ook wat snacken, maar kun je ook genieten van het mooi uitzicht. Een ingehuurde DJ zal zorgen voor de nodige muzikale omlijsting

apres ski trein

De après-ski trein is gratis

Wintersporters kunnen, op vertoon van hun skipas, gratis mee met de trein. Maar het is natuurlijk wel de bedoeling dat je een consumptie neemt. Maar dat lijkt me logisch 🙂

après-ski trein

Ga je komend seizoen naar Zwitserland en overweeg je om met deze trein te gaan? Kijk dan op de website voor de vertrektijden van de trein.

après-ski trein

Top après-ski bars

Collega Pauline blogde onlangs over de top 10 après-ski bars; lees ze hier nog eens rustig na. Of als je eens wat anders wilt qua après-ski dan hebben we nog meer tips voor je.


Lees hier alle artikelen over après-ski


 

advertentie

Buro Scanbrit