Klik hier om mee te doen met de win-actie


 

De 6 nieuwste Nederlandstalige après-ski hits van 2020

Door Saskia Smulders | fan van après-ski

Nog even en dan staat de voorjaarsvakantie voor de deur en dat betekent van oudsher: tijd voor de wintersport. En wie zegt: wintersport zegt ook vaak in één adem: après-ski. Wij zetten al eerder de grootste après-ski hits van 2020 voor jou op een rijtje, maar nu schotelen we je de zes nieuwste Nederlandstalige après-ski hits voor je op een rijtje. Succes gegarandeerd! Oh en ook ongetwijfeld een succes tijdens de komende carnaval.

#1 De Toreador- Opgeblazen ft Wilbert Pigmans

Deze hit wordt overal al volop meegezongen en dat is logisch, want het is lekkere meezinger. Weten wat ze precies zingen? Klik dan hier.

#2 Handjes Handjes Bloemetjesgordijn – Lamme Frans

Een carnavals- en après-ski kraker van de bovenste plank bestaat uit een mix van een hoop herkenbare deuntjes. Voeg dat allemaal tezamen en een Nederlandstalige après-ski hit is geboren.

#3 Reunie – Immer Hansi

Deze tipten we al in ons artikel over “de après-ski hits van 2020” en ook hier heeft ie een plaatsje gekregen in de top 5.

#4 De hut verbouwen – Vieze Jack

Vieze Jack is de “rising star” van de après-ski. Hij heeft inmiddels al een aantal bekende nummers verbouwd tot après-ski hit. Zo is zijn hit “Captain Jack” uit 2016 al meer dan 4,5 miljoen keer bekeken en ook zijn Jack Express is een regelrechte knaller. De nieuwste van Vieze Jack – de Hut verbouwen- scoort ook hoog in onze lijst.

#5 Dochter van de groenteboer – Gebroeders Ko ft Gerard Joling

Gebroeders Ko zijn natuurlijk de experts op het gebied van après-ski en carnaval. Dit jaar hebben ze samenwerking gezocht met Gerard Joling. Dat leverde een echt après-ski nummer op:

#6 Feestteam ft DJ Timmie Tirol – Ik wil bier

Dit is natuurlijk een remake van het aloude nummer, maar in dit nieuwe jasje past ie prima tijdens de komende après-ski

Hoofdfoto: Saskia Smulders

Lees ook:


BEZOEK OOK ONZE EXCLUSIEVE  APRÈS-SKI PAGINA!


(Visited 8.651 times, 1 visits today)

 

BBI Travel

Wintersport in Scandinavië 

Deze winter vlieg je met BBI Travel rechtstreeks naar het hart van Scandinavië voor een wintervakantie vol avonturen. Ga skiën op de pistes van Sälen in Zweden of in Trysil in Noorwegen. Lees meer

SalzburgerLand

Win een skivakantie naar SalzburgerLand 

Je merkt het overal in SalzburgerLand: de locals en de wintersporter zijn simpelweg verliefd op de winter. Een skivakantie, daar houden we allemaal van toch? Maar het wordt natuurlijk nog veel leuker als die vakantie ook nog eens gratis is! Doe hier mee aan de prijsvraag en maak kans op een van de negen wintersportreizen. Elke reis is voor 2 personen. 7 nachten in een 2-persoonskamer in een hotel, inclusief halfpension. Plus twee skipassen voor 6 dagen. Doe mee!

Voigt Travel

Wintersporten in Zweden en Noorwegen 

Kleinschalige pistes, Zweedse koffiepauzes en uitzicht op beboste heuvels: ga wintersporten op z’n Scandinavisch’. Weg van de massa skiën en snowboarden tussen de Zweden en Noren. Bekijk hier de bijzondere winterse reizen van Voigt Travel. Lees meer