Klik hier voor een actieve vakantie in Innsbruck en omgeving


 

De 6 nieuwste Nederlandstalige après-ski hits van 2020

Door Saskia Smulders | fan van après-ski

Nog even en dan staat de voorjaarsvakantie voor de deur en dat betekent van oudsher: tijd voor de wintersport. En wie zegt: wintersport zegt ook vaak in één adem: après-ski. Wij zetten al eerder de grootste après-ski hits van 2020 voor jou op een rijtje, maar nu schotelen we je de zes nieuwste Nederlandstalige après-ski hits voor je op een rijtje. Succes gegarandeerd! Oh en ook ongetwijfeld een succes tijdens de komende carnaval. 

#1 De Toreador- Opgeblazen ft Wilbert Pigmans

Deze hit wordt overal al volop meegezongen en dat is logisch, want het is lekkere meezinger. Weten wat ze precies zingen? Klik dan hier.

#2 Handjes Handjes Bloemetjesgordijn – Lamme Frans

Een carnavals- en après-ski kraker van de bovenste plank bestaat uit een mix van een hoop herkenbare deuntjes. Voeg dat allemaal tezamen en een Nederlandstalige après-ski hit is geboren.

#3 Reunie – Immer Hansi

Deze tipten we al in ons artikel over “de après-ski hits van 2020” en ook hier heeft ie een plaatsje gekregen in de top 5.

#4 De hut verbouwen – Vieze Jack

Vieze Jack is de “rising star” van de après-ski. Hij heeft inmiddels al een aantal bekende nummers verbouwd tot après-ski hit. Zo is zijn hit “Captain Jack” uit 2016 al meer dan 4,5 miljoen keer bekeken en ook zijn Jack Express is een regelrechte knaller. De nieuwste van Vieze Jack – de Hut verbouwen- scoort ook hoog in onze lijst.

#5 Dochter van de groenteboer – Gebroeders Ko ft Gerard Joling

Gebroeders Ko zijn natuurlijk de experts op het gebied van après-ski en carnaval. Dit jaar hebben ze samenwerking gezocht met Gerard Joling. Dat leverde een echt après-ski nummer op:

#6 Feestteam ft DJ Timmie Tirol – Ik wil bier

Dit is natuurlijk een remake van het aloude nummer, maar in dit nieuwe jasje past ie prima tijdens de komende après-ski

Hoofdfoto: Saskia Smulders

Lees ook:


BEZOEK OOK ONZE EXCLUSIEVE  APRÈS-SKI PAGINA!


(Visited 8.562 times, 1 visits today)

Lees hier alles over wintersport in Innsbruck en omgeving


 

 

BBI Travel

Wintersport in Scandinavië 

Deze winter vlieg je met BBI Travel rechtstreeks naar het hart van Scandinavië voor een wintervakantie vol avonturen. Ga skiën op de pistes van Sälen in Zweden of in Trysil in Noorwegen. Lees meer

Voigt Travel

Wintersport in Zweden 

Beleef komende winter de Zweedse skipistes! Verblijf in een kleinschalig appartement direct aan de piste. Geniet je van rust en ruimte, vergezichten én heerlijke gastronomie, al vanaf € 695 per persoon. Lees meer

Wintersport in Trentino

De winter in Trentino geeft je vleugels 

Het ‘swoosh’ geluid van ski’s die door de sneeuw klieven, sneeuwschoenen die kraken op een sneeuwtapijt, je adem die de frisse lucht van de Dolomieten opsnuift. Dit is de soundtrack van de winter in Trentino, in het hart van de Italiaanse Alpen. Lees meer