Daarom moet je dus gaan lenteskiën in Tignes

Door Isa de Laat

Een aantal weken terug mocht ik Tignes bezoeken tijdens een van de laatste weken van het wintersportseizoen. Bekijk hier mijn fotoverslag. Je ziet hier een sfeerimpressie van de verschillende weerbeelden, een spannende Bun J Ride, après-ski, een off-piste verkenning en onze accommodatie.

Mistig

Wanneer we arriveren in Tignes is het mistig, toch krijgen we de kans om het dorp en de nieuwe après-ski van Tignes te ontdekken.

Cocorico is de nieuwe hotspot
Cocorico is de nieuwe hotspot
Tignes

Bun J Ride

De volgende dag is de mist bijna verdwijnen en wagen we een sprong op de Bun J Ride. 3,2,1 wordt er nog gezegd door de instructeur, voordat je een sprong waagt en daarna landt in een vrij val. Hieronder een mini fotogallerij en daaronder een videootje dat ik maakte.

Off Piste

Onder leiding van een gids gingen we deze week Off-piste skiën. Zo bezochten we de verloren Vallei, waarbij je soms zittend op je ski’s verder moest, omdat de afstand tussen de rotsen te klein is om te skiën.

Zonovergoten

Ook de zon liet zich meerdere malen zien op deze laatste skitrip van het seizoen voor mij.

UCPA

We verbleven deze reis in de accommodatie UCPA. Hierbij boek je niet alleen de accommodatie, maar zijn ook maaltijden, materiaalhuur en instructie om de sport te beoefenen inbegrepen.

De lessen worden aangeboden via UCPA
UCPA in Tignes

Lees hier meer verhalen en artikelen over Tignes


(Visited 194 times, 1 visits today)

Obertauern. Skigebied met de meeste sneeuw van Oostenrijk.