Klik hier om mee te doen met de win-actie


 

Daarom moet je dus gaan lenteskiën in Tignes

Door Isa de Laat

Een aantal weken terug mocht ik Tignes bezoeken tijdens een van de laatste weken van het wintersportseizoen. Bekijk hier mijn fotoverslag. Je ziet hier een sfeerimpressie van de verschillende weerbeelden, een spannende Bun J Ride, après-ski, een off-piste verkenning en onze accommodatie.

Mistig

Wanneer we arriveren in Tignes is het mistig, toch krijgen we de kans om het dorp en de nieuwe après-ski van Tignes te ontdekken.

Cocorico is de nieuwe hotspot
Cocorico is de nieuwe hotspot
Tignes

Bun J Ride

De volgende dag is de mist bijna verdwijnen en wagen we een sprong op de Bun J Ride. 3,2,1 wordt er nog gezegd door de instructeur, voordat je een sprong waagt en daarna landt in een vrij val. Hieronder een mini fotogallerij en daaronder een videootje dat ik maakte.

Off Piste

Onder leiding van een gids gingen we deze week Off-piste skiën. Zo bezochten we de verloren Vallei, waarbij je soms zittend op je ski’s verder moest, omdat de afstand tussen de rotsen te klein is om te skiën.

Zonovergoten

Ook de zon liet zich meerdere malen zien op deze laatste skitrip van het seizoen voor mij.

UCPA

We verbleven deze reis in de accommodatie UCPA. Hierbij boek je niet alleen de accommodatie, maar zijn ook maaltijden, materiaalhuur en instructie om de sport te beoefenen inbegrepen.

De lessen worden aangeboden via UCPA
UCPA in Tignes

Lees hier meer verhalen en artikelen over Tignes


(Visited 229 times, 1 visits today)

 

BBI Travel

Wintersport in Scandinavië 

Deze winter vlieg je met BBI Travel rechtstreeks naar het hart van Scandinavië voor een wintervakantie vol avonturen. Ga skiën op de pistes van Sälen in Zweden of in Trysil in Noorwegen. Lees meer

SalzburgerLand

Win een skivakantie naar SalzburgerLand 

Je merkt het overal in SalzburgerLand: de locals en de wintersporter zijn simpelweg verliefd op de winter. Een skivakantie, daar houden we allemaal van toch? Maar het wordt natuurlijk nog veel leuker als die vakantie ook nog eens gratis is! Doe hier mee aan de prijsvraag en maak kans op een van de negen wintersportreizen. Elke reis is voor 2 personen. 7 nachten in een 2-persoonskamer in een hotel, inclusief halfpension. Plus twee skipassen voor 6 dagen. Doe mee!

Voigt Travel

Wintersporten in Zweden en Noorwegen 

Kleinschalige pistes, Zweedse koffiepauzes en uitzicht op beboste heuvels: ga wintersporten op z’n Scandinavisch’. Weg van de massa skiën en snowboarden tussen de Zweden en Noren. Bekijk hier de bijzondere winterse reizen van Voigt Travel. Lees meer