Klik hier voor een actieve vakantie in Innsbruck en omgeving


 

De Oostenrijkse minister van Volksgezondheid Wolfgang Mückstein heeft gisteravond gezegd dat de algehele lockdown in Oostenrijk op 11 december zal eindigen voor de gevaccineerden. Voor ongevaccineerden blijft de lockdown geldig. Dat heeft hij maandagavond gezegd. Details worden woensdag bekend gemaakt.

Daling van IC-patiënten verwacht

Dit wordt ingegeven doordat er over een week een daling van het aantal IC-patiënten wordt verwacht. Of dit ook gaat gebeuren is nog afwachten. Er wordt in Oostenrijk gekoerst op een bezetting van 10% van de IC bedden door COVID-patiënten; dat percentage ligt momenteel op 30%, aldus de voorzitter van de IC-artsenvereniging gisteren in het Ö1 journaal. 

Kerst gered?

Dat zal moeten blijken uit de nadere details die woensdag bekend gemaakt zullen worden. Het is ook onbekend of de opheffing voor alle deelstaten in Oostenrijk gaat gelden. Tevens is onbekend wat dit gaat betekenen voor de skigebieden. Zodra er meer bekend gemaakt wordt zullen we dat melden.

Nog even dit:

De situatie rondom corona in Oostenrijk kan op elk moment wijzigen. Wil je op de hoogte zijn en blijven van de meest actuele informatie, zorg dan dat je officiële bronnen van de Oostenrijks regerering hanteert, bijvoorbeeld die van het Bundeministerium, of laat je informeren door de bronnen van de Rijksoverheid. Snowrepublic is op geen enkele wijze verantwoordelijk voor eventuele fouten of onjuistheden. Wij geven ook géén adviezen of je wel of niet kunt gaan.

De website of sociale kanalen van Snowrepublic zijn niet de plekken om te discussiëren over corona en de daarbij behorende ontwikkelingen, meningen, regels e.d. Wij behouden ons het recht voor om reacties naar eigen inzicht te verwijderen en leggen hierover geen verantwoording af aan de schrijver ervan. Hou het netjes en aardig. We zijn hier met z’n allen vanuit onze passie en liefde voor wintersport en laat dat vooral aan iedereen zien. Happy wintersport!

Bron: Der Standard.at | Hoofdfoto: Pexels.com

Lees ook:

(Visited 1.918 times, 1 visits today)

Lees hier alles over wintersport in Innsbruck en omgeving


 

 

BBI Travel

Wintersport in Scandinavië 

Deze winter vlieg je met BBI Travel rechtstreeks naar het hart van Scandinavië voor een wintervakantie vol avonturen. Ga skiën op de pistes van Sälen in Zweden of in Trysil in Noorwegen. Lees meer

Voigt Travel

Wintersport in Zweden 

Beleef komende winter de Zweedse skipistes! Verblijf in een kleinschalig appartement direct aan de piste. Geniet je van rust en ruimte, vergezichten én heerlijke gastronomie, al vanaf € 695 per persoon. Lees meer

Wintersport in Trentino

De winter in Trentino geeft je vleugels 

Het ‘swoosh’ geluid van ski’s die door de sneeuw klieven, sneeuwschoenen die kraken op een sneeuwtapijt, je adem die de frisse lucht van de Dolomieten opsnuift. Dit is de soundtrack van de winter in Trentino, in het hart van de Italiaanse Alpen. Lees meer