Klik hier om mee te doen met de win-actie


 

Corona-update: Frankrijk in 2e lockdown, Franse skigebieden dicht

Door: Saskia Smulders

Gisteren is in Frankrijk een tweede lockdown aangekondigd, ingaande komende vrijdag. Dientengevolge sluiten de Franse skigebieden morgen de deuren en worden geplande openingen gecanceld. De maatregelen duren in ieder geval tot 1 december.

Ze zagen het al aankomen

De sluiting geldt voor de gebieden die nu open zijn zoals de gletsjer van Tignes, Val d’Isère en Les2Alpes. De geplande openingen in Val Thorens, Tignes en andere grote gebieden die meestal rond eind november/begin december gepland stonden, gaan niet door. In de gebieden die nu open zijn werd al rekening gehouden met een vroege sluiting.

“We waren er al bang voor”, aldus een woordvoerder.

Reizen tussen de verschillende regio’s is door de lockdown niet  meer mogelijk. Fransen mogen alleen hun huis verlaten indien het strikt noodzakelijk is.

Anderen lazen ook:

Bron: Planetski.eu | Hoofdfoto: Patricia Christiani

(Visited 815 times, 1 visits today)

 

BBI Travel

Wintersport in Scandinavië 

Deze winter vlieg je met BBI Travel rechtstreeks naar het hart van Scandinavië voor een wintervakantie vol avonturen. Ga skiën op de pistes van Sälen in Zweden of in Trysil in Noorwegen. Lees meer

SalzburgerLand

Win een skivakantie naar SalzburgerLand 

Je merkt het overal in SalzburgerLand: de locals en de wintersporter zijn simpelweg verliefd op de winter. Een skivakantie, daar houden we allemaal van toch? Maar het wordt natuurlijk nog veel leuker als die vakantie ook nog eens gratis is! Doe hier mee aan de prijsvraag en maak kans op een van de negen wintersportreizen. Elke reis is voor 2 personen. 7 nachten in een 2-persoonskamer in een hotel, inclusief halfpension. Plus twee skipassen voor 6 dagen. Doe mee!

Voigt Travel

Wintersporten in Zweden en Noorwegen 

Kleinschalige pistes, Zweedse koffiepauzes en uitzicht op beboste heuvels: ga wintersporten op z’n Scandinavisch’. Weg van de massa skiën en snowboarden tussen de Zweden en Noren. Bekijk hier de bijzondere winterse reizen van Voigt Travel. Lees meer