Klik hier om mee te doen met de win-actie


 

Corona-update: dit zijn de maatregelen in Serfaus Fiss Ladis

Door: Saskia Smulders

Zo langzamerhand komen de skigebieden met coronamaatregelen om wintersporters zo veilig mogelijk te laten wintersporten. Ook Serfaus-Fiss-Ladis komt nu al met de aankondiging van hun eigen maatregelen.

Mondkapjes

  • In binnenruimtes zoals restaurants, winkels, skidepots moet je een mondkapje gaan dragen. Als je in een restaurant loopt moet je ‘m ook op. Als je aan tafel zit hoeft ’t niet. Tafels worden op gepaste afstand van elkaar gezet en waar nodig wordt met schermen gewerkt.
  • In de bekende metro in Serfaus, maar ook in andere openbare vervoersmiddelen moet je een mondkapje dragen
  • In de rij voor de lift moet je een mondkapje dragen
  • Medewerkers en personeel in restaurants, maar ook van de bergbanen zullen mondkapjes dragen
Serfaus Fiss Ladis
Foto: Saskia Smulders

Desinfectie

  • Op vele plekken zullen desinfectiezuilen en – mogelijkheden worden geplaatst zodat iedereen regelmatig z’n handen kan desinfecteren
  • Alle gondels en ook de metro worden zeer regelmatig gedesinfecteerd

Evenementen

  • Veel van de jaarlijkse evenementen zullen niet doorgaan. Ook het jaarlijkse openingsevent is afgelast
  • Bestaande attracties als Schneisenfeiger, Fisser Flieger, Skyswing blijven gewoon geopend en worden eveneens regelmatig gedesinfecteerd.

Après-ski

Collega Pauline schreef er al eerder een uitgebreid artikel over waarin ze aangeeft dat het qua après-ski nog allemaal onduidelijk is. Serfaus-Fiss-Ladis heeft aangekondigd dat er geen après-ski in de paraplubars (Schirmbars) zal zijn. Hoe de après-ski in de bekende George en Patschi zal zijn is nu nog niet duidelijk.

Lees ook:

Hoofdfoto: Saskia Smulders

(Visited 2.731 times, 1 visits today)

 

BBI Travel

Wintersport in Scandinavië 

Deze winter vlieg je met BBI Travel rechtstreeks naar het hart van Scandinavië voor een wintervakantie vol avonturen. Ga skiën op de pistes van Sälen in Zweden of in Trysil in Noorwegen. Lees meer

SalzburgerLand

Win een skivakantie naar SalzburgerLand 

Je merkt het overal in SalzburgerLand: de locals en de wintersporter zijn simpelweg verliefd op de winter. Een skivakantie, daar houden we allemaal van toch? Maar het wordt natuurlijk nog veel leuker als die vakantie ook nog eens gratis is! Doe hier mee aan de prijsvraag en maak kans op een van de negen wintersportreizen. Elke reis is voor 2 personen. 7 nachten in een 2-persoonskamer in een hotel, inclusief halfpension. Plus twee skipassen voor 6 dagen. Doe mee!

Voigt Travel

Wintersporten in Zweden en Noorwegen 

Kleinschalige pistes, Zweedse koffiepauzes en uitzicht op beboste heuvels: ga wintersporten op z’n Scandinavisch’. Weg van de massa skiën en snowboarden tussen de Zweden en Noren. Bekijk hier de bijzondere winterse reizen van Voigt Travel. Lees meer