Voor de komende twee winterseizoenen wordt Colmar, het Italiaanse merk dat in 2023 zijn 100-jarig bestaan vierde, een officiële partner van de Internationale Skifederatie in al haar activiteiten: meer dan 250 officiële competities, waaronder het WK, Wereldkampioenschappen en de Olympische Winterspelen. In het bijzonder zal Colmar de alpineskiploegen kleden, naast de leden van de FIS-raad en personeel in dienst van de Federatie.

Iedereen die de wereld van het alpineskiën kent, kent Colmar: skikampioenen over vele decennia, van de jaren vijftig tot nu, zijn ambassadeurs geweest van het merk dat zich altijd heeft onderscheiden en zichzelf in de loop van de tijd steeds opnieuw heeft uitgevonden, dankzij voortdurend onderzoek naar productprestaties en stijl”, aldus Peter Gerdol,Chief FIS Race Director. “Colmar is altijd op de hoogte gebleven van de trends en tegelijkertijd eigentijds en functioneel gebleven”.

We zijn erg blij om onze geschiedenis en ervaring in de wereld van wintersport ten dienste te stellen van FIS. Vanaf de start hebben we nauw samengewerkt met skifederaties en het is dankzij de directe lijn met coaches en teams dat we in staat zijn geweest om groeien als bedrijf en onze producten te transformeren door ze aan te passen aan de behoeften en prestaties van onze atleten. We zijn ervan overtuigd dat dit het begin is van een groots nieuw avontuur”, zegt Mario Colombo, president van Colmar.

Lees meer over Colmar