Colmar skikleding, kleur bekennen op en off-piste!

Door: Edwin Hagenouw

De Colmar collectie voor Winter 2018-19 heeft alles te maken met kleur bekennen: op- en off-piste. De Alpine- en Freeski-collecties vormen elk de weerszijde van een medaille. Beiden perfect voor wie het onmogelijk acht om ‘s winters niet naar de sneeuw te gaan. 

Colmar komt het komende seizoen met warme, technische en functionele jacks, broeken en skipakken die passen bij elke wintersporter. Italiaanse roots en de creatieve internationale ontwerpers zorgen voor een sportieve, stoere en stijlvolle collectie.

Gedegen onderzoek

Elk individueel stuk uit de collectie is tot stand gekomen door gedegen onderzoek: Colmar past voor de stof Teflon Eco-Elite, een revolutionaire nieuwe waterbestendige behandeling toe. Het materiaal is vervaardigd uit recyclebare bronnen en vrij van fluorkoolstof, waardoor het een milieuvriendelijk product is geworden. Dankzij deze innovatieve afwerking glijdt het water van de stof af, waardoor je droog blijft, zelfs in de meest extreme omstandigheden.

Zo worden prestaties op hoog niveau – onder extreme weersomstandigheden – gegarandeerd, met speciale aandacht voor het welzijn van onze planeet. De buitengewone aandacht voor details maakt elk kledingstuk uniek:

  • bescherming op de schouders voor het dragen van ski’s
  • een capuchon die geopend kan worden om de helm op z’n plek te houden
  • rits-vergrendeling
  • een afneembare en wasbare kraag
  • vele zakken waarin spullen kunnen worden opgeborgen

Alpine collectie

De Alpine collectie is technisch opgebouwd en uitgerust om de prestaties in de sneeuw te verbeteren. Colmar combineert koele basis kleuren met heldere tinten, zoals lichtblauw met donkerblauw voor mannen en violet met turquoise voor vrouwen.

Freeski collectie

De Freeski lijn is ideaal voor wie tot zijn of haar nek in de sneeuw wil duiken. Colmar drukt het unieke karakter van deze lijn uit in de 3C’s: Cosy, Casual & Comfortable. Ook hier worden licht- en donkergrijs gecombineerd met heldere kleuren. Voor mannen: chilipeper-rood, grijs-paars en pompoen-oranje. Voor vrouwen: fuchsia, rood en twee pastel kleuren zoals roze en loodgrijs.

Tussenlagen

De ontwikkeling van de outdoor-collectie heeft geleid tot een compleet aanbod van tussenlagen. Multifunctionele kleding geschikt voor verschillende sportdoeleinden en gecombineerd kunnen worden als onderlaag.

Veel van de jacks en broeken bevatten een Primaloft Gold Insulation 1001 voering: dé best mogelijke padding, technisch, warm en waterafstotend.


Meer informatie vind je op Colmar.it


(Visited 655 times, 1 visits today)

Lees hier alles over wintersport in de Catalaanse Pyreneeën