-3 C
Sölden
zaterdag, januari 25, 2020
advertentie

NKBV Bergsportdag

Club Med voor een bijzondere wintersport

Club Med

Club Med all inclusive wintersport vind je in de beste skigebieden van FrankrijkItalië en Zwitserland.

Deze sportieve reisaanbieder zorgt tijdens de skivakantie voor het hele gezin. Maar ook als je van je vakantie wil genieten met vrienden of familie is Club Med een aanrader. Er zijn ook aantrekkelijke Club Med Singlesreizen naar de wintersport.

Club Med All Inclusive wintersport is inclusief:

  • skipas en skiles
  • oppas voor de kinderen
  • sportieve excursies, ook met gids
  • wellness en sauna
  • vol pension, inclusief drankjes en zonder zorgen.

Ga je met kinderen? Er zijn speciale kinderclubs voor alle leeftijden en oppas is zo geregeld!

Club Med heeft toplocaties in de bergen waar je zowel on- als off-piste volledig in de watten wordt gelegd. Met ClubMed is een wintersportvakantie ontspannen van piste tot sauna. En alles is all-inclusive.

Exclusief en toch inclusief

Zelfs de skipas is inbegrepen. Ervaren instructeurs staan klaar om je de fijne kneepjes te leren en als je met het vliegtuig komt dan zijn ook alle transfers inclusief! Exclusief en toch inclusief, dat is waar het bij de luxe formule van de skivakanties van Club Med om draait.

De Club Med all-inclusive wintersport is all-inclusive zoals het bedoeld is: alles is inbegrepen en van topkwaliteit. Wie een wintersportreis naar één van de Clubdorpen aan de pistes boekt weet op dat moment al precies wat de vakantie gaat kosten want er zijn geen bijkomende kosten. Wel zo handig én voordelig.

Bewaren

Bewaren

advertentie
Ski Safari