Chocolade op wintersport

Na een lange dag skiën of snowboarden heb je natuurlijk een hoop calorieën verbrand en daarvoor mag je jezelf natuurlijk best wel even belonen. Dus hieronder zet ik even de opties op een rij.

De Milka Schoko Carver

De Milka Ski (Schoko Carver) is hier een favoriet. Hoewel ik er vaak genoeg een op de toonbank leg, wordt deze meestal mee terug naar Nederland genomen als cadeautje voor het thuisfront. Maar met Milka zit je nooit verkeerd, dus ik zeg deze kan je ook prima zelf oppeuzelen op wintersport.

milka ski chocolade
De Milka Ski

Mozart Kugeln

De Mozart Kugeln zijn denk ik ook wel een favoriet als het gaat om een cadeautje voor het thuisfront. Hoewel deze toch vaak prijzig is, vind ik dit wel echt een topper ook voor na het wintersport, maar ik ben dan ook echt een marsepeinliefhebber.

Lindt

Deze Zwitserse chocolade is natuurlijk ook geen onbekende en kan vanwege de smaak natuurlijk ook niet ontbreken. Ik kom qua wintersport minder vaak in Zwitserland en vaker in Oostenrijk dus ik ga toch net iets vaker voor de Mozart Kugeln dan Lindt chocola.

Toblerone

Ook deze chocola is in dit rijtje natuurlijk onmisbaar, met de reep in de vorm van een (voor de verbeelding besneeuwde) Matterhorn in het Zwitserse Zermatt.

En natuurlijk een glas Chocomel (met slagroom!?)

Als laatste is er natuurlijk nog de goede oude chocomel. Het bekende Nederlandse drankje, dat zich ook prima leent voor de wintersport.

Warme Chocomel met lekker veel slagroom

Nog niet overtuigd?

Chocolade is geliefd over de hele wereld, niet alleen voor de smaak maar het heeft ook nog eens een positieve invloed op de bloeddruk en bloedvaten. Ook schijnt chocolade euforisch te werken.

Wat is jouw lievelingschocolade?

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

 

BBI Travel

Wintersport in Scandinavië 

Wintersport in sneeuwzeker Scandinavië ontdek je met BBI Travel. In Noorwegen en Zweden zijn de pistes en dalen bedekt met een dikke laag sneeuw. Je vliegt er gemakkelijk naar toe vanaf Schiphol of Groningen Airport.Boek jouw wintersportvakantie via BBI Travel en beleef een wintersportvakantie als nooit tevoren. Lees meer

Val d'Aosta

Wintersport in Valle d’Aosta

Het bergdecor van Valle d’Aosta in Noord-Italië is adembenemend. Het dal wordt omringd door de hoogste toppen, door de Mont Blanc, de Monte Cervino, de Monte Rosa. Skiën tot 3000 meter en zelfs hoger betekent sneeuwzekerheid tot eind april. Lees hier de reistips en reisverhalen. Lees meer

Savoie Mont Blanc

Beleef de winter in Savoie Mont Blanc 

Savoie Mont Blanc beslaat maar liefst twee derde van de Franse Alpen. Kom genieten in Val d’Isère, Les Trois Vallées, Portes du Soleil, of ontdek de kleinere resorts zoals Valloire, Samoëns of Les Saisies. Met wel 112 verschillende resorts is er voor iedereen een leuke bestemming te vinden. Ski over de lange pistes of geniet van de mooie witte omgeving tijdens een huskytocht. Ontdek de vele activiteiten op Savoie Mont Blanc Explore. Met Go Savoie Mont Blanc boek jij jouw hele reis met de trein naar het resort in één klik. Zo kom je helemaal uitgerust op jouw bestemming aan. Kom jij genieten? Lees meer