Klik hier voor een actieve vakantie in Innsbruck en omgeving


 

Chocolade op wintersport

Na een lange dag skiën of snowboarden heb je natuurlijk een hoop calorieën verbrand en daarvoor mag je jezelf natuurlijk best wel even belonen. Dus hieronder zet ik even de opties op een rij.

De Milka Schoko Carver

De Milka Ski (Schoko Carver) is hier een favoriet. Hoewel ik er vaak genoeg een op de toonbank leg, wordt deze meestal mee terug naar Nederland genomen als cadeautje voor het thuisfront. Maar met Milka zit je nooit verkeerd, dus ik zeg deze kan je ook prima zelf oppeuzelen op wintersport.

milka ski chocolade
De Milka Ski

Mozart Kugeln

De Mozart Kugeln zijn denk ik ook wel een favoriet als het gaat om een cadeautje voor het thuisfront. Hoewel deze toch vaak prijzig is, vind ik dit wel echt een topper ook voor na het wintersport, maar ik ben dan ook echt een marsepeinliefhebber.

Lindt

Deze Zwitserse chocolade is natuurlijk ook geen onbekende en kan vanwege de smaak natuurlijk ook niet ontbreken. Ik kom qua wintersport minder vaak in Zwitserland en vaker in Oostenrijk dus ik ga toch net iets vaker voor de Mozart Kugeln dan Lindt chocola.

Toblerone

Ook deze chocola is in dit rijtje natuurlijk onmisbaar, met de reep in de vorm van een (voor de verbeelding besneeuwde) Matterhorn in het Zwitserse Zermatt.

En natuurlijk een glas Chocomel (met slagroom!?)

Als laatste is er natuurlijk nog de goede oude chocomel. Het bekende Nederlandse drankje, dat zich ook prima leent voor de wintersport.

Warme Chocomel met lekker veel slagroom

Nog niet overtuigd?

Chocolade is geliefd over de hele wereld, niet alleen voor de smaak maar het heeft ook nog eens een positieve invloed op de bloeddruk en bloedvaten. Ook schijnt chocolade euforisch te werken.

Wat is jouw lievelingschocolade?

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

(Visited 2.073 times, 1 visits today)

Lees hier alles over wintersport in Innsbruck en omgeving


 

 

BBI Travel

Wintersport in Scandinavië 

Deze winter vlieg je met BBI Travel rechtstreeks naar het hart van Scandinavië voor een wintervakantie vol avonturen. Ga skiën op de pistes van Sälen in Zweden of in Trysil in Noorwegen. Lees meer

Voigt Travel

Wintersport in Zweden 

Beleef komende winter de Zweedse skipistes! Verblijf in een kleinschalig appartement direct aan de piste. Geniet je van rust en ruimte, vergezichten én heerlijke gastronomie, al vanaf € 695 per persoon. Lees meer

Wintersport in Trentino

De winter in Trentino geeft je vleugels 

Het ‘swoosh’ geluid van ski’s die door de sneeuw klieven, sneeuwschoenen die kraken op een sneeuwtapijt, je adem die de frisse lucht van de Dolomieten opsnuift. Dit is de soundtrack van de winter in Trentino, in het hart van de Italiaanse Alpen. Lees meer