Klik hier voor een actieve vakantie in Innsbruck en omgeving


 

Casio en Burton introduceren uniek wintersporthorloge

Door Edwin Hagenouw

Casio G-SHOCK gaat een samenwerking aan met het beroemde snowboardmerk Burton. Samen brengen zij een limited edition MUDMASTER-horloge op de markt. De GG-B100BTN-1A is ontworpen om op te gaan in de ruige omstandigheden waar de modellen zo goed tegen bestand zijn. In het geval van professionele snowboarders is dat het besneeuwde berglandschap waar zij elke dag mee te maken krijgen. 

Dean Blotto Gray

De GG-B100BTN-1A is een geüpdatete versie van de populaire MUDMASTER-serie. De band van het horloge is voorzien van een camouflagepatroon met het uiterlijk van een besneeuwde boom, afkomstig uit de bossen van British Columbia.

De afbeelding is geïnspireerd op het werk van de wereldberoemde snowboardfotograaf Dean Blotto Gray. Ook is het Burton-logo in de achterkant van het horloge geperst en in de passant geëtst.

Het unieke GG-B100BTN-1A-horloge wordt geleverd in een speciale verpakking die matched met het besneeuwde-boompatroon van de band en de logo’s van de twee legendarische merken.

Unieke functies

De GG-B100BTN-1A is uitgerust met functies die uniek zijn in de MUDMASTER-horlogeserie voor mannen, inclusief een Carbon Core Guard Structure en een drielaagse carbon bezel, voor modder- en stofbestendigheid. De grote, getextureerde knoppen bieden extra grip en gebruiksvriendelijkheid, zelfs als je handschoenen draagt.

een perfecte metgezel voor de ruige, besneeuwde omstandigheden – zowel op de piste als daarbuiten

Het horloge beschikt ook over de nieuwste technische mogelijkheden op het gebied van locatietracking en stappen tellen. Zo is het horloge via bluetooth te verbinden met de G-SHOCK Connected App en biedt een speciale functie in de app toegang tot een locatie-indicator, missieloggeheugen, stappenteller, zonsopkomst en -ondergangtijd en meer.

De ingebouwde quadsensortechnologie met kompas, hoogte-/barometer, thermometer en stappenteller maakt van het nieuwe horloge een perfecte metgezel voor de ruige, besneeuwde omstandigheden – zowel op de piste als daarbuiten.

Het model is verder uitgerust met de volgende G-SHOCK-technologieën:

  • Waterbestendigheid tot 200 meter
  • Schokbestendigheid
  • Wereldtijd (38 tijdzones/38 steden)
  • Automatische dubbele Super Illuminator-ledverlichting
  • 5 dagelijkse alarmen
  • 1/100ste-seconde-stopwatch
  • Countdowntimer

De GG-B100BTN-1A is verkrijgbaar voor een adviesprijs van 429 euro en te koop bij geselecteerde CASIO-verkooppunten, offline en online.


DOE OOK MEE MET DE WIN-ACTIES OP MOUNTAINREPORTERS EN SNOWREPUBLIC


(Visited 339 times, 1 visits today)

Lees hier alles over wintersport in Innsbruck en omgeving


 

 

BBI Travel

Wintersport in Scandinavië 

Deze winter vlieg je met BBI Travel rechtstreeks naar het hart van Scandinavië voor een wintervakantie vol avonturen. Ga skiën op de pistes van Sälen in Zweden of in Trysil in Noorwegen. Lees meer

Voigt Travel

Wintersport in Zweden 

Beleef komende winter de Zweedse skipistes! Verblijf in een kleinschalig appartement direct aan de piste. Geniet je van rust en ruimte, vergezichten én heerlijke gastronomie, al vanaf € 695 per persoon. Lees meer

Wintersport in Trentino

De winter in Trentino geeft je vleugels 

Het ‘swoosh’ geluid van ski’s die door de sneeuw klieven, sneeuwschoenen die kraken op een sneeuwtapijt, je adem die de frisse lucht van de Dolomieten opsnuift. Dit is de soundtrack van de winter in Trentino, in het hart van de Italiaanse Alpen. Lees meer