Klik hier om mee te doen met de win-actie


 

Brit valt uit lift en komt om het leven

Door: Monica van Essen

Gisteren, op vrijdag 11 januari viel een 65 jarige Britse man uit de Roc de Tougne stoeltjeslift in Méribel. Hij viel tien meter naar beneden. Het ongeluk vond plaats kort na de middag, enkele palen na vertrek van de stoeltjeslift.

65 jarige Britse man valt uit lift en sterft
Het lichaam van het slachtoffer werd per helikopter geëvacueerd.

Toen de redders aankwamen is geprobeerd de man de reanimeren, maar dit is helaas niet gelukt, hij stierf ter plekke.

Er wordt een onderzoek ingesteld naar de oorzaak van het ongeluk. De vraag is of de beugel goed was gesloten of dat er wellicht een technisch probleem was. Een vriend van de man zat naast hem in de lift, ze hopen dat hij enige duidelijkheid over de omstandigheden kan geven.

Bron: www.france3-regions.francetvinfo.fr

LEES HIER HET LAATSTE WINTERSPORT NIEUWS!

(Visited 870 times, 1 visits today)

 

BBI Travel

Wintersport in Scandinavië 

Deze winter vlieg je met BBI Travel rechtstreeks naar het hart van Scandinavië voor een wintervakantie vol avonturen. Ga skiën op de pistes van Sälen in Zweden of in Trysil in Noorwegen. Lees meer

SalzburgerLand

Win een skivakantie naar SalzburgerLand 

Je merkt het overal in SalzburgerLand: de locals en de wintersporter zijn simpelweg verliefd op de winter. Een skivakantie, daar houden we allemaal van toch? Maar het wordt natuurlijk nog veel leuker als die vakantie ook nog eens gratis is! Doe hier mee aan de prijsvraag en maak kans op een van de negen wintersportreizen. Elke reis is voor 2 personen. 7 nachten in een 2-persoonskamer in een hotel, inclusief halfpension. Plus twee skipassen voor 6 dagen. Doe mee!

Voigt Travel

Wintersporten in Zweden en Noorwegen 

Kleinschalige pistes, Zweedse koffiepauzes en uitzicht op beboste heuvels: ga wintersporten op z’n Scandinavisch’. Weg van de massa skiën en snowboarden tussen de Zweden en Noren. Bekijk hier de bijzondere winterse reizen van Voigt Travel. Lees meer