advertentie
Askja Reizen
Laat ook jouw reis op maat maken door Askja Reizen

 

Ik zeg: een gevalletje voor de Rijdende Rechter, meneer Visser. Wat is het geval? In Frankrijk, in skigebied Vars heeft een boze buurman uit wraak bomen op de piste gepland. Hierdoor is een van de blauwe pistes (La Faisandière) niet meer te gebruiken. Maar waarom dan, hoor ik je denken.

Ruzie over geld

Nou het zit zo. Een van de ‘buren’ van de piste is Marc Arnaud die een deel van deze blauwe piste bezit en de andere ‘buur’ is Philippe Billy. Deze laatste is eigenaar van een aantal nieuwe appartementen die aan deze piste staan. So what? Nou, de heer Arnaud heeft óók appartementen te huur en is dus een rechtstreekse concurrent van Billy en dus van zijn inkomsten en hij wil niet langer meer dat er gasten over zíjn stukje piste naar de chalets van Billy gaan. En dus heeft hij er bomen en een rood lint neergezet:

Boze buurman
Het rood-witte lint met daarbinnen de jonge, groene boompjes

Inmiddels heeft de burgemeester zich er ook mee bemoeit, maar die kiest geen partij. Volgens hem gaan de partijen er voor de aanvang van het winterseizoen wel uitkomen. En anders zit er niets anders op om de gang naar de rechter te maken.

boze buurman vars

En dat is mijn uitspraak. Daar zult u het mee moeten doen

Bron.

advertentie