Klik hier voor een actieve vakantie in Innsbruck en omgeving


 

Black Friday wintersportdeals voor jou!

Door Maaike de Vries

In Nederland is er, ondanks dat wij geen Thanksgiving vieren, geen ontkomen meer aan. De deals en kortingen vliegen je om de oren. Wij hebben de beste wintersportgerelateerde deals voor je op een rij gezet. 

Blue Tomato

Bij Blue Tomato vind je de stoerste wintersportmerken bij elkaar. Dames, heren en kinderen kunnen hier hun lol op. Ook voor ski- en snowboardmateriaal zit je hier goed.
Aanstaande vrijdag bieden zij kortingen tot wel 60% aan. Dat zijn kortingen die de moeite waard zijn!

Snow Inn

Ondanks dat Black Friday pas aanstaande vrijdag, 29 november, is. Krijg je bij Snow Inn nu al 15% korting op alles met kortingscode 15BF. Bij Snow Inn vind je honderden topmerken bij elkaar. Vaak al met aanzienlijke kortingen. En nu komt daar met de kortingscode 15BF dus nog eens 15% extra korting bij.

Black Friday Gear Photo by Ben Jacobsen on Unsplash
Black Friday Gear Photo by Ben Jacobsen on Unsplash

Bever

Ook Bever doet dit jaar weer mee met de Black Friday deals. Van vrijdag 29 november t/m maandag twee december vind je hier de beste deals. Hou de site goed in de gaten, om de beste aanbiedingen te scoren!

TUI

Moet je je wintersport nog boeken? Neem dan  zeker een kijkje op de website van Tui. Black Friday is hier namelijk al begonnen! Tot en met maandag twee december vind je hier geweldige kortingsacties die kunnen oplopen tot een voordeel van wel 200 euro per persoon!

Sunweb

Sunweb houdt het nog even spannend. Op hun speciale Black Friday pagina kondigen zij aan dat je komend weekend je wintersportvakantie voor een prikkie kunt boeken. Dat klinkt aanlokkelijk. Nog heel even geduld dus en dan kun je op zoek naar de beste vakantiedeal

Black Friday 

Pas sinds een aantal jaar is de hype overgewaaid naar ons land. Het vindt altijd plaats op de dag na Thanksgiving en wordt beschouwd als de aftrap voor de kerstinkopen. Oorspronkelijk komt de naam uit Philadelphia, waar deze in de jaren 50 voor het eerst werd gebruikt. De naam werd door de politie gebruikt om te refereren aan de gigantische verkeersdrukte in en om Philadelphia op de dag na Thanksgiving.

In de jaren 80 werd de naam op een andere manier uitgelegd. Op Black Friday zouden de winkeliers namelijk voor het eerst in het jaar in de zwarte cijfers staan. Oftewel, ze zouden dan pas winst gaan maken.


Black Friday Wintersport
Pas op voor oplichters op Black Friday

Helaas slaan ook oplichters hun slag tijdens Black Friday. Let daarom goed op wat je koopt en waar je het koopt. Meer tips vind je hier. 


Lees hier meer Wintersport Nieuws


(Visited 257 times, 1 visits today)

Lees hier alles over wintersport in Innsbruck en omgeving


 

 

BBI Travel

Wintersport in Scandinavië 

Deze winter vlieg je met BBI Travel rechtstreeks naar het hart van Scandinavië voor een wintervakantie vol avonturen. Ga skiën op de pistes van Sälen in Zweden of in Trysil in Noorwegen. Lees meer

Voigt Travel

Wintersport in Zweden 

Beleef komende winter de Zweedse skipistes! Verblijf in een kleinschalig appartement direct aan de piste. Geniet je van rust en ruimte, vergezichten én heerlijke gastronomie, al vanaf € 695 per persoon. Lees meer

Wintersport in Trentino

De winter in Trentino geeft je vleugels 

Het ‘swoosh’ geluid van ski’s die door de sneeuw klieven, sneeuwschoenen die kraken op een sneeuwtapijt, je adem die de frisse lucht van de Dolomieten opsnuift. Dit is de soundtrack van de winter in Trentino, in het hart van de Italiaanse Alpen. Lees meer