The Hide Hotel in Flims, Zwitserland (ski in – ski out hotel)

Door Maartje Bevers | Foto’s Edwin Hagenouw

Wij hadden geluk, want ondanks de vakantieweek was er nog een kamer vrij in het splinternieuwe The Hide hotel. Dit is een zeer comfortabel boutique hotel, gelegen aan de piste en naast de gondel van Flims. Neem hier maar eens een kijkje op de website van het hotel, dan begrijp je wel wat ik bedoel.

Hieronder zie je de foto’s die wij maakten om je een beter beeld te geven. We hadden een super gezellige  kamer, weer eens wat anders als de meeste andere hotelkamers.  Een heerlijk comfortabel bed, en een grote regendouche.

Je eigen Nespresso apparaat voor een lekker kopje koffie op je eigen zonneterras. Alle details kloppen. De behulpzaamheid en vriendelijkheid van het personeel vond ik hier uitzonderlijk goed en het personeel geeft je echt een welkom gevoel.

Verborgen

Het hotel zie je niet direct liggen en is enigszins verborgen in een architectonisch verantwoord complex vandaar ook The Hide Hotel. Je wordt al direct verrast bij de entree en de receptie van het hotel. De aantrekkelijk ingerichte lounge, veel kleuren, met een mooie haard in het midden, geeft je echt een huiskamergevoel. De ideale plek om heerlijk te vertoeven en na te genieten van een dagje skiën. En dat is ook de plek waar ik dit verslag schrijf, met een heerlijk glas droge witte Zwitserse wijn voor me.

De ideale plek om heerlijk te vertoeven en na te genieten van een dagje skiën

In het complex zitten verschillende restaurants, coffee bars, wijnbars en een shoppingmall. Alles lekker bij de hand als je na een dag boven op de berg skiën of wandelen moe en voldaan in het dorp aan komt.

Restaurants

Wij geven als tip omdat Zwitserland dan toch redelijk aan de prijs is te dineren in restaurant The Dinner. Dit is een van de twee restaurants die bij het hotel The Hide horen. Je kunt een tafel makkelijk reserveren via de receptie van het hotel. Het prijsniveau ligt iets hoger dan bij het andere restaurant The Deli, maar kwalitatief en qua ambiance ben je bij The Dinner veel beter uit.

Ben je op reis met kinderen, dan is een diner bij The Deli waarschijnlijk een echte aanrader. Vanuit beide restaurants kijk je uit op de verlichte skipiste, dat vind ik altijd leuk ook al ben ik al de hele dag in de sneeuw geweest.

Nieuws: wellness, bioscopen en appartementen

Wij waren hier in januari 2019. Het hotel inmiddels is uitgebreid met appartementen (www.thehideapartments.com), een geweldige SPA Welness van 1.000 m2 en een nieuwe lounge met o.a. vier bioscopen.

The Hide Hotel Flims - Wellness
Bekijk hier de wellness en SPA van The Hide Hotel in Flims.

Meer informatie en beschikbaarheid checken van The Hide Hotel? Klik hier!